Ovaj tjedan na Novoj TV kreće peta sezona serije „Medij“. Stoga vam donosimo više o glavnoj glumici, Patriciji Arquette!

Patricia Arquette rođena je prije 43 godine u Chicagu, u glumačkoj obitelji. Oboje, i majka i otac prihvatili su glumački poziv, što su kasnije uspješno prenijeli na kćer. Također, i njeni rođaci Rosanne i David Arquette se uspješno bave glumom.

Sa 17 godina, Patricia je ostvarila svoju prvu glumačku ulogu, debitiravši u filmu „Pretty Smart“. Sljedeći žanr u kojem se okušala bio je horor, te je nastupila u „Stravi u ulici brijestova 3“. Devedesetih godina karijeru razvija u dobrom smjeru te snima naslove kao što su „True Romance“, „Ed Wood“, „Lost Highway“ i „Stigmata“. Ipak, najzapaženiju ulogu karijere dobiva 2005. godine, kada pristaje igrati u u NBC – evoj seriji „Medij“ čije nove nastavke počinje prikazivati upravo Nova TV. U još jednoj sezoni moći ćemo svjedočiti hrabroj Allison, majci troje djece koja pokušava shvatit urođenu intuiciju o ljudima te svoju sposobnost komuniciranja s mrtvima. Za ulogu Allson, Arquette je osvojila Emmy u kategoriji najbolje glavne glumice.

Što se privatnog života tiče, Patricia tu nije imala previše sreće. Iza sebe ima dva propala braka, prvi onaj s glumcem Nicolasom Cageom koji je potrajao 6 godina, te drugi sa manje poznatim glumcem Thomas Janeom, koji je završio prošle godine nakon 4 godine. No, vratimo se njenom glumačkom pozivu i preporuci da svakako pogledate prvu epizodu 5. sezone serije „Medij“, koja od ponedjeljka kreće samo na Novoj TV!


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju