Informativni program Nove TV za svoje gledatelje priprema poseban program ove subote, na dan dolaska pape Franje u Sarajevo.

Informativni program Nove TV za svoje gledatelje priprema poseban program ove subote, na dan dolaska pape Franje u Sarajevo. Čak 6 iskusnih reportera Nove TV bit će u to vrijeme na terenu, a gledateljima će osigurati najzanimljivije i najvažnije trenutke ovog jednodnevnog posjeta.

Tim Nove TV u Sarajevu će predvoditi urednica vanjske politike Ivana Petrović, koja će uživo donositi društveno-političku analizu i komentirati značaj dolaska pape Franje u Sarajevo.

Reporter Andrija Jarak izvještavat će o sigurnosnom dijelu događaja. Naime, ovaj posjet izazvao je puno nagađanja o sigurnosnom riziku, a spominjale su se i ozbiljne prijetnje.Tim na terenu, uz Petrović i Jarka, čine i iskusni reporteri Ivana Pezo Moskaljov, Ivana Ivanda, Marina Bešić Đukarić i Šime Vičević, te snimatelji, organizatori, producenti i montažeri Nove TV. Pokrit će sve važne točke okupljanja vjernika, kao i najzanimljivije i najbitnije trenutke službenog programa.

Redakcija informativnog programa za gledatelje priprema specijalnu emisiju Papa u Sarajevu s početkom u 15 sati. Emisiju će iz studija Nove TV voditi Marija Miholjek. O događaju će reporteri detaljno izvještavati i u Vijestima u 17, kao i u Dnevniku Nove TV, a osim analitičara reportera, događaj će komentirati i gosti tijekom svih informativnih emisija. Dnevni urednik i urednik projekta je Branimir Felger.


Iskusna ekipa informativnog programa Nove TV spremna je za društveno politički događaj koji je važan za susjednu Bosnu i Hercegovinu, ali i za cijelu regiju. Posjet pape Franje Sarajevu pratite u subotu, 6.6. na Novoj TV!

 


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju