Ne postoji onaj tko za nju nije čuo,a u njenim glumačkim sposobnostima, ali i u izgledu možete uživati večeras u filmu „Prirodne plavuše“!

Glumica, te zasigurno i najpoznatija Playboyeva zečica devedesetih godina, Pamela Anderson, rođena je 1967. godine u kanadskom gradu Ladysmithu. Njeni preci su u Kanadu stigli sa samog sjevera starog kontinenta, Finske. Uz finsku, Pamelinim venama teče i ruska krv.

>>> Prirodne plavuše, večeras u 21:45

Po završetku srednje škole, zahvaljujući posjedovanju brojnih atletskih sposobnosti, otišla je živjeti i raditi u Vancouver kao instruktorica fitnesa. Spletom okolnosti tu je postala poznata, i to na način da ju je za vrijeme jedne utakmice američkog nogometa krajem osamdesetih snimila kamera te je odmah prikazala na velikom stadionskom ekranu. To je izazvalo efekt oduševljenja i izmamilo veliki pljesak publike. Možemo slobodno reći da je u tom trenutku zvijezda rođena, s obzirom da je par mjeseci nakon tog događaja Pamela dobila priliku slikati se za Playboy i preseliti u Los Angeles, što je ona objeručke i prihvatila, te se nastavila i dalje slikati za popularni američki časopis, uskoro došavši do statusa najpoznatije „zečice“.

Prvu ulogu u svijetu Hollywooda dobiva u sitcomu „Home Improvement“. Ipak, nakon dvije godine napušta tu seriju, te uskoro na audiciji osvaja ulogu po kojoj će ostati najbolje upamćena, onu C.J. Parker u kultnoj seriji „Baywatch“, te je ubrzo postala najomiljenija spasiteljica diljem zemaljske kugle. Tih godine, točnije '94 snima i svoj prvi film, „Raw Justice“. Nakon završetka spasilačke karijere na malim ekranima, počinje glumiti u seriji V.I.P.

Dolaskom novog milenija, polagano je počela blijediti i njezina popularnost. Počela je nastupati u raznim show programima, ali slavu iz vremena Baywatcha više nikad nije dosegla. Medije je privlačila i burnim ljubavnim životom koji je uključivao brakove s rokerima Tommyjem Leejem i Kidom Rockom. Ipak, čini se kako se zadnjih godina smirila te je burni život postao dijelom njene prošlosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju