"Obitelj Borgia", "Ljubomora" i "Argo" aslovi su koje vam ovaj put preporučamo na OYO.hr!

Obitelj Borgia - Film započinje uhićenjem Caesara Borgie, optužeog za ubojstvo brata Juana. Vraćamo se 12 godina unatrag, u vrijeme kada braća, ambiciozni Caesar, luckasti Juan i nesigurni Jofre dolaze u Rim na izbor novog pape. Sveta će dužnost pripasti njihovom ocu Rodrigu koji postaje Alexandro VI. Nastojeći povećati utjecaj obitelji ugovara brakove vlastitoj djeci. Njegova kćer Lucrecia, žrtva očeve ambicije, namijenjena je potomku velikih rivala obitelji Borg. Sin Caesar, željan karijere u vojsci, razočaran je imenovanjem za kardinala dok je Julian postao kapetan u vojsci.

Ljubomora - U strogom engleskom djevojačkom internatu, najelitniju skupinu učenica čine članice plivačkog tima, kojeg vodi glamurozna mlada učiteljica tjelesnog odgoja, gospođica G (Eva Green). Za razliku od ostalih učiteljica, koje inzistiraju na strogosti i održavanju distance prema učenicama, gospođica G podržava članice tima u suprotstavljanju pravilima, često spominjući pustolovine iz svoje burne prošlosti. Sve se djevojke bore za naklonost lijepe profesorice, a najbliža joj je zvijezda tima, Di (Juno Temple). No, stvari se mijenjaju kad u internat dođe nova učenica, egzotična Španjolka Fiamma (María Valverde).

Argo - 4. studenog 1979. Iranska revolucija dosegla je točku vrenja i militantni demonstranti napadaju američko veleposlanstvo u Teheranu i uzimaju za taoce pedeset i dvoje američkih državljana. Usred kaosa šestero Amerikanaca uspijeva pobjeći i sakriti se u domu kanadskog veleposlanika Kena Taylora. Znajući da je pitanje trenutka kada će ih pronaći i vjerojatno ubiti, kanadska i američka vlada traže da CIA intervenira. CIA se za plan spašavanja obraća najboljem stručnjaku za izvlačenje Tonyju Mendezu, a on osmišljava plan toliko nevjerojatan da se čini moguć samo na filmu...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju