OYO Vam predstavlja dobitnike Oscara, prikazuje epizodu 'Larinog izbora' unaprijed i još nekoliko odličnih vijesti koje će Vas oduševiti!

Naš multimedijalni servis OYO.hr vam nudi nove mogućnosti.
Umjesto dosadašnje kupnje svakog proizvoda zasebno, korisnici se sada mogu pretplatiti na OYO. Uz jedinstvenu mjesečnu naknadu, možete uživati u vrhunskim filmovima, serijama i premijernim epizodama najgledanije domaće serije, Larin izbor.

S obzirom da su upravo ovih dana izabrani ovogodišnji dobitnici Oscara, naša redakcija savjetuje vam da se prisjetite nekih legendarnih naslova koji su svojevremeno zaslužili zlatne kipiće za film godine.

Narednik James najboljim je filmom proglašen prije tri godine. Priča je to o američkim vojnicima u Iraku, koji su obučeni za posao demontiranja bombi. Ovo remek djelo režirala je Kathryn Bigelow, a vi ako ga još niste pogledali, požurite. Ako vas zanima priča o funkcioniranju mafije u Bostonu, i sprezi policije i kriminala za vas je najbolja preporuka film Pokojni u kojem nastupa zvjezdana glumačka ekipa na čelu s Jackom Nicholsonom. Ovaj film konačno je donio i najprestižniju filmsku nagradu briljantnom redatelju Martinu Scorseseu. Također, svi koji uživaju u povijesnim, ali i toplim ljudsim pričama trebaju pogledati film koji je trijumfirao na prošlogodišnjim dodjelama Oscara, Kraljev govor. Film je to o britanskom kralj Georgeu VI koji preuzima krunu u kriznom razdoblju pred početak Drugog svjetskog rata, a ima velikih problema s mucanjem. Uz nagradu za film godine, glavni glumac Colin Firth i redatelj Tom Hooper također su doma ponijeli Oscare.

Svatko tko je nestrpljiv dočekati novu epizodu Larinog izbora, može je i dalje dan prije pogledati na OYO.hr. nego što ona bude emitirana na televiziji. Na taj način upravo Vi možete prije drugih saznati što se događa u najgledanijoj seriji na malim ekranima. Stoga, ne propustite iskoristiti sve ove mogućnosti koje vam pruža OYO.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju