NED / PON 00.30

Osamdeset i petu svečanu dodjelu Oscara ® pratite kao ni jednu do sada - Grupacija Nova TV ekskluzivno vam donosi glamur prestižne dodjele nagrada Akademije putem malih ekrana na Novoj TV i Doma TV-u te na platformi Oyo.hr. Svi ljubitelji filma i hollywoodskog glamura, kroz različite kanale i emisije moći će uživati u jedinstvenom sadržaju.

Svečanu dodjelu Oscara ® pratite UŽIVO ekskluzivno na Novoj TV 24. veljače u 1 sat nakon ponoći, kada će studio Nove TV postati vaša ulaznica u Hollywood.

Prijenos uživo će na Novoj TV trajati do ranih jutarnjih sati, a za sve koji će ga propustiti, isti će u razdoblju od dva tjedna biti dostupan na Oyo.hr.

Skraćenu verziju dodjele Oscara ® s najboljim trenucima večeri ne propustite pogledati 1. ožujka u 20 sati na programu Doma TV-a.

>> Objavljene nominacije za Oscara: Koji film ih ima najviše?

U čarobni svijet filma i prestižnih nagrada Akademije već od danas vode vas inMagazin i Dnevnik.hr, koji vam donose svakodnevnu dozu zanimljivosti o glumcima, redateljima i drugim filmskim magovima, njihove izjave i uzbudljivu atmosferu iščekivanja i nagađanja o pobjednicima.

Grupacija Nova TV će tako još jednom postaviti nove standarde u hrvatskoj TV industriji, ovoga puta s daškom hollywoodskog glamura uz 85. svečanu dodjelu nagrada Oscar ® donoseći svojim gledateljima i posjetiteljima paletu različitih zanimljivosti vezanih za ovaj glamurozni događaj.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju