Teško da postoji išta bolje za opuštanje pred početak novog radnog tjedna od komedija, a koje naslove danas možete pogledati, saznajte na ovom mjestu!

Austin Powers 2 - Godina je 1999. Austin Powers je na medenome mjesecu sa svojom prelijepom Vanessom Kensington (Elizabeth Hurley) kada prima eksplozivno iznenađenje te ponovno postaje pustolovan samac. Stanje postaje napetije kad Austin shvati da se vratio dr. Zlo te da se sprema uništiti Zemlju. Čini se da je dr. Zlo upotrijebio novi vremenski stroj da bi se vratio u 1969. godinu i ukrao Austinov izvor moći, njegovu muškost. Na sreću, i britanska je tajna služba razvila svoj vremenski stroj - psihodeličnu Volkwagen bubu. Austin se mora vratiti u šezdesete, naći svoju izgubljenu moć i spriječiti da dr. Zlo uništi Zemlju.

Povratak superjunaka - Bivši superjunak Jack (Tim Allen) pozvan je natrag na posao da bi skupinu zločeste djece u privatnoj Akademiji pretvorio u superjunake. Jack je nekada bio Kapetan Zoom, bivši superjunak koji je izašao iz forme i izgubio moći. Jack je nevoljko pozvan natrag u akciju da bi skupinu zločestih klinaca pretvorio u novu generaciju superjunaka koji će svijet spasiti od sigurnog uništenja.

Još jedna priča o Pepeljugi - Negdje u srcu doline San Fernanda suvremena bajka o Pepeljugi samo što se nije obistinila kada mlada žena upoznaje zgodnog mladića. Nakon što za plesu dožive ljubav na prvi pogled, djevojka nestane, a mladić joj ne uspije saznati ime. Sreća u nesreći je ta što modernoj Pepljuzi ispadne njen iPod. U svijetu online romansa, gdje nije sve onako kako se čini, princ u trapericama morat će se potruditi da pronađe svoju izgubljenu Pepeljugu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju