U glavnim ulogama: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Chris Rock, Dennis Quaid, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Pierce Brosnan i još mnogi drugi!

ŠTO OČEKUJETE KADA ISČEKUJETE

Presretni zbog začetka obitelji, TV fitness guru Jules i zvijezda plesnog showa Evan shaćaju da njihovi slavni životi nemaju šanse pred iznenadnim zahtjevima koje traži trudnoća. Već napola luda autorica i odvjetnica Wendy na svojoj koži iskusi vlastite ratoborne majčinske savjete, dok hormoni haraju njezinim tijelom, dok se njezin suprug Gary nadmeće sa svojim alfa- ocem, koji pak očekuje blizance s puno mlađom suprugom, Skyler. Fotografkinja Holly spremna je obići svijet da bi usvojila dijete, ali njezin suprug Alex dvoji, pa svoju paniku pokušava prikriti pohađanjem grupe za potporu mladim očevima...

AKVARIJ

Mia je hirovita petnaestogodišnjakinja koja stalno upada u nevolje, prijatelji je izbjegavaju i isključena je iz škole. Živi s majkom i mlađom sestrom i nema puno prijatelja, barem ne onih koji su joj dragi. Jednog vrućeg ljetnog dana njezina majka dovede kući novog dečka, misterioznog stranca po imenu Connor, koji obećava da će unijeti promjene i donijeti ljubav u njihove živote. Njegov dolazak unosi radost u Mijin život i daje mu novi smjer. Ili nam se samo tako čini.

PISAC IZ SJENE

Novi projekt uspješnog "pisca iz sjene" osuđen je na propast od početka jer je prethodni pisac Mike McAra, umro je pod čudnim okolnostima, u prometnoj nesreći. Posao započinje, a pisac od samog početka počinje uočavati nekonzistentnosti u prethodnim memoarima i zaključuje da je McAra, vjerovatno, ubijen. Shvativši da ga čeka ista sudbina samoinicijativno počinje opsežnu istragu ministrove prošlosti ne bi li spoznao istinu i uspio se izvući iz posla koji je sklopio, čini se, sa samim vragom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju