Jubilarna, deseta po redu 'Fotosofia', seminar za naprednu fotografiju u organizaciji Damira Hoyke ove se godine održao u Termama Tuhelj.

Jubilarna, deseta po redu 'Fotosofia', seminar za naprednu fotografiju u organizaciji Damira Hoyke ove se godine održao u Termama Tuhelj.

Nakon fotografiranja, održao se i tradicionalni Fotosofia malonogometni turnir, a nogometna momčad Nove TV i ove godine se vratila s osvojenom medaljom. Osim ugodnog druženja, pokazali su i odličnu igru te osvojili drugo mjesto izgubivši u finalu od kolega s HTV-a koji su odnijeli pobjedu rezultatom 2:0.

Sudjelovanje na turniru Fotosofije u termama Tuhelj je postala tradicija, pa smo tako i ove godine sudjelovali kao malonogometna ekipa Nove TV. Iako je rezultat stavljen po strani, sretni smo da smo uspjeli osvojiti drugo mjesto. Još kad uzmemo u obzir sa smo tokom cijelog dana uživali u kupanju u termama, možemo reći da smo imali pravi mali "team building". Nadam se da ćemo i sljedeće godine sudjelovati u još većem broju.“ ispričao je svoje dojmove s turnira broadcast tehničar Nove TV, Tomislav Đerek.

Osim ekipa Nove TV, RTL-a i HTV-a ove godine turniru su se pridružile i ekipe RTV Slovenija i Federalna TV BiH.

Sedmodnevni seminar 'Fotosofia', svojevrsna je prilika fotografima da se upoznaju s načinom funkcioniranja Fotosofia koncepta. Poseban interes uvijek privuče Celebrity day tijekom kojega osobe iz javnog života poziraju Hoykinim seminaristima. Ove godine u glavnim ulogama modela bili su komičar Zlatan Zuhrić Zuhra, glumac Goran Grgić, Natko Zrnčić Dim, Mario Valentić, sarajevska glumica Maja Zećo, bivše Miss Universe Slovenije Iris Mulej i Marika Savšek koja je umjesto na medeni mjesec došla u Terme Tuhelj, slovenski pjevač Miha Merlak i DJ Pero, beogradska glumica Lena Bogdanović, te brojni drugi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju