Jedna od najuspješnijih kriminalističkih serija, Navy CIS, osvojila je još jedno veliko priznanje. Naime, u srijedu 11.06.2014., na televizijskom festivalu u Monte Carlu, ova američka uspješnica osvojila je prestižnu nagradu ˝International Television Audience Award for Drama˝

Jedna od najuspješnijih kriminalističkih serija, Navy CIS, osvojila je još jedno veliko priznanje. Naime, u srijedu 11.06.2014., na televizijskom festivalu u Monte Carlu, ova američka uspješnica osvojila je prestižnu nagradu ˝International Television Audience Award for Drama˝ postigavši najbolje ocjene na međunarodnoj razini. Ekipa Navy CIS-a nadmašila je konkurenciju s čak 57, 6 milijuna gledatelja u čak 66 zemalja.

Zvijezda serije Mark Harmon izjavio je kako nije tajna da su timski rad i odlučnost omogućili cijeloj postavi da publici i dalje dostavlja seriju kojom su iznimno ponosni. Također je nadodao kako je svjestan da ne bi bili tu gdje jesu bez velike podrške i lojalnosti gledatelja iz cijeloga svijeta, kojima se još jednom zahvalio.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju