Jedan je od najtraženijih glumaca posljednjih petnaestak godina, a zašto je to tako, provjerite na OYO.hr!

Zaraza - Dok se epidemija smrtonosnog virusa širi širi i prerasta u pandemiju, svjetska zdravstvena organizacija pokušava pronaći lijek i obuzdati paniku koja se počela širiti brže od samog virusa. Uz Matta Damona u filmu glume sjajni Kate Winslet i Jude Law, a režiju potpisuje Steven Soderbergh, najpoznatiji po remek djelima Traffic i Erin Brockovih.

Pokojni - Bostonska policija kreće u rat protiv organiziranog kriminala. Mladi i temperamentni policajac Billy Costigan (Leonardo Di Caprio) mora se infiltrirati u mafijaški sindikat ne bi li pridobio povjerenje zloglasnog šefa irske mafije Franka Costella (Jack Nicholson). U isto vrijeme Costello šalje mladog i ambicioznog kriminalca Colina Sullivana (Matt Damon) da se infiltrira među policajce kao doušnik.

Život poslije života - Drama koja se odvija između troje likova koje proganja smrtnost na različite načine. George (Damon) je američki radnik koji ima posebnu moć komunikacije s mrtvima. Na drugoj strani svijeta, u Francuskoj, Marie je novinarka koja je iskusila smrtnu opasnost koja joj je promjenila stvarnost. Kada Marcus, londonski školarac, izgubi najbližu osobu počinje očajnički tražiti odgovore. Svatko traži svoju istinu, životi im se isprepliću i zauvijek mjenjaju onim što oni misle da je odgovor o životu nakon smrti.

Syriana - Uz problem oko nedavno nestalog projektila u Iranu, CIA se bori s još većim problemom: emiratski prijestolonasljednik iz dinastije al-Subaai s Kinom je potpisao ugovor o opskrbi naftom, čime prekida poslovanje s američkim naftnim magnatom Connex. Sada je Connex prisiljen otpustiti svoje radnike, i to upravo one koji su se doselili u Sjedinjene Države iz arapskih zemalja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju