Preporučamo pet (brojem: 5) komedija na OYO.hr koje su idealan izbor za svaku nedjelju!

Termin

Robert Downey Jr. u „Terminu“ glumi mladog i veoma zaposlenog arhitekta Petera Highmana. Peterova žena uskoro treba roditi, a on usprkos poslu, nikako ne želi propustiti rođenje svog prvog djeteta. Kako bi bio siguran da neće zakasniti, ukrcava se u avion pet dana prije termina poroda. U tom trenutku stvari za njega krenu lošim putem, a svaka sljedeća prouzročit će mu sve veće nevolje. Naime, sve njegove stvari poslane su krivim avionom, a njemu je zbog divljanja u zračnoj luci let zabranjen. Srećom ili nesrećom, upravo u tom trenutku nalijeće na mladog wannabe glumca Ethana (kojeg glumi izvrsni Zach Galifianakis) koji mu ponudi prijevoz autom do LA-a. Njihovo zajedničko putovanje prepuno ludih i neočekivanih scena je upravo započelo…

Bad boy Hollywooda i glumac na vječnom odvikavanju od opijata, karizmatični Robert Downey Jr neobično se odlučio za žanr komedije, koji je pak trademark Zach Galifianakisa zvijezde oba nastavka Mamurluka. ''Termin'' je idealna preporuka za nedjeljne veče.

Molim te, premotaj

Glumac Jack Black u svakom filmu znak je za dobru zabavu. Kada se on uklopi u zanimljiv i originalan scenarij dobivamo film „Molim te, premotaj“. Naime, Jerry i Mike zaposlenici su jedne njujorške videoteke koji zabunom izbrišu sve filmove s videovrpci. Kada shvate da su pogriješili dođu na suludu ideju. Odluče filmove snimiti sami i iznajmljivati ih kao „posveđenu“ verziju onih izbrisanih. Kako „posveđene“ verzije filmskih klasika izgledaju kad ih odglume Jerry i Mike pogledajte u izvrsnoj komediji za koju su glumci priznali da je većina dijaloga među likovima improvizirana.

Muškarci koji bulje u koze

Tko su muškarci koji bulje u koze? Gdje se nalaze? Kako su tamo došli? Na ova i mnoga druga pitanja koja muče ljude diljem planete odgovara izvrsna glumačka postava u kojoj odmah iskaču imena holivudskih ljepotana Georgea Clooneyja i Evana McGregora te nešto manje lijepog Oskarovca Kevina Spaceyja. Ako nakon gledanja ove odlične komedije osjetite poriv da malo buljite u bakinu kozu mezimicu, odmah se javite obližnjem liječniku ili farmaceutu. Bez brige, nije ništa strašno.

Maverick

Maverick je igrač pokera. Jednako dobar u izvlačenju asova iz rukava kao i revolvera iz hlača. On je sitni prevarant koji u svakom gradu na Divljem zapadu ima nekog tko ga želi objesiti. Srećom po njega, iz nevolja se svojom dovitljivošću vrlo lako izvlači. Njegov cilj je skupiti 3000 dolara koliko stoji upad na pokeraško natjecanje, a do novca želi doći na jedini način koji zna – varajući na kartama. Hoće li ga to doći glave, pogledajte u izvrsnoj akcijskoj komediji Richarda Donnera (Smrtonosno oružje) s Mel Gibsonom u glavnoj ulozi.

Mel Gibson u komediji!??! Moguće – vrlo moguće! Preporuka: Gledati ''Mavericka'' između 15 i 18 sati.

Danova prava ljubav

Dan za život zarađuje pišući kolumnu u kojoj dijeli savjete ljudima kako dobro živjeti. Jednog sunčanog popodneva Dan u knjižari pronalazi svoju pravu ljubav. Njeno ime je Marie, a ona je, nažalost po Dana, djevojka njegova mlađeg brata. Hoće li Dan prepustiti Marie svom ludom bratu Mitchu (glumi ga komičar Dane Cook) ili će napokon početi živjeti po savjetima koje stalno dijeli, saznajte u ovoj zanimljivoj romantičnoj komediji. Izvrsni Steve Carell (Američki ''The Office'') u glavnoj ulozi sigurno je dobar poziv za to.

Jedan od najljepših filmova na OYO! Idealan za subotnje predveče nakon kojeg ćete ostati u feelgood raspoloženju, tako rijetkog za veče dana nakon kojeg ponovno morate na posao.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju