Opustite se uz nedjelju i uživajte u komedijama na našem programu!

Luda podmornica - U. S. Sub Standard, plovilo najmanje sposobno za plovidbu koje je ikad ušlo u vodu, uranja u probleme pod kormilom nesposobnog kapetana u mornarici. Izradio ju je korumpirani poduzetnik koji potkrada sredstva mornarice i podmićuje visoke časnike. Podmornicu šalju na zadatak bez povratka, no njezina posada ne zna da se ne bi trebali vratiti u ovoj komičnoj farsi.

Vragolasti Denis - Kada njegovi roditelji otiđu na put izvan grada, na kojem će se zadržati nekoliko dana, Dennisa (Mason Gamble) ostave na čuvanje bračnom paru Wilson. Gospodin George Wilson (Walter Matthau) naprosto poludi u Dennisovu društvu, ne shvaćajući kako se dječak samo želi zabavljati i biti na usluzi čak i lopovima koji vrebaju..

Neženja - Jimmie Shannon (Chris O'Donnell) je čovjek koji prije svega cijeni svoju slobodu. Nakon tri godine veze odluči zaprositi svoju djevojku Anne (Renée Zellweger), no s obzirom da je osjetila njegovu nesigurnost Anna ga odbije. Nakon smrti Jimmievog djeda on postaje milijunaš no pod jednim uvjetom, mora se oženiti prije svog 30. rođendana. Problem je što će Jimmie navršiti tridesetu za otprilike 24 sata i sada hitno mora pronaći mladenku ili će izgubiti svojih 100 milijuna dolara.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju