Večeras uživajte u filmu „Karate Kid 3“, a prije toga saznajte sve o jednom od najpopularnijih dječjih filmskih serijala!

„Karate KId“ serijal je od tri filma koji je započeo 1984. godine, a u kojem glavne uloge igraju tinejdžerska filmska zvijezda tog doba, Ralph Macchio (Daniel LaRusso) i Pat Morita (Mr. Miyagi). Radnja serijala započinje kada Daniel s majkom seli iz New Jerseya u Los Angeles, te se naseljavaju u zgradi gdje je domar ekscentrični ali i ljubazni Mr. Miyagi. Nakon toga život ide nekim uobičajenim tokom, Daniel krene u novu školu gdje se sprijateljuje s Ali Mills, prekrasnom školskom cheerleadersicom. To se ne svidi njenom nekadašnjem dečku Johnnyju koji se bavi borilačkim vještinama, te on počinje maltretirati Daniela u svim mogućim prilikama. Vidjevši to, Miyagi kaže Danielu kako je on majstor borilačkih vještina i spreman ga je podučiti kako se obraniti. U tom trenutku počinje divna priča o prijateljstvu između dječaka i starijeg gospodina, što Miyagi jest. Vremenom kroz treninge njihov odnos postaje bliži, te Miyagi počinje Danielu nadomještati očinsku figuru koja mu nedostaje. Kroz treninge ne uči samo o borilačkim vještinama, već i o životnom iskustvu.

Večeras na programu Nove TV imate priliku uživati u trećem dijelu Karate Kida, gdje učitelj Kreese, čije su karataše i njega ponizili Daniel i Miyagi, kuje osvetu, s obzirom da su ga svi karataši napustili. Kreese odluči otići iz grada, međutim u grad dolazi njegov prijatelj Terry, koji mu daje riječ kako će se osvetiti Danielu i Miyagiju. Hoće li u tome uspjeti, najbolje je da rovjerite večeras od 20 sati na programu Nove TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju