Muškarci ga cijene a žene obožavaju, a jedan je i od najpopularnijih ljudi na svijetu. On je naravno Johnny Depp, a vi pročitajte koje sve njegove hitove možete gledati na OYO.hr!

Deveta vrata - Preprodavač knjiga Corso (Johnny Depp) mora naći dvije jedine kopije knjige Deveta vrata Kraljevstva Sjenki koju je navodno napisao sam vrag. Njegov poslodavac želi saznati je li njegov primjerak knjige iz 17. st. autentičan. Tako započinje pustolovina prepuna nadnaravnih prepreka. Ovi filmom, Depp je još jednom pokazao kako je sposoban odigrati ulogu u svim filmskim žanrovima.

Charlie i tvornica čokolade - U centru stvari je siromašan, ali sladak dobrica Charlie Bucket (Freddie Highmore), koji s roditeljima (otac mu je upravo otpušten iz tvornice zubne paste) te bakom i djedom dijeli skučen stančić. Kada ekscentrični vlasnik tvornice Wonka (Johnny Depp) čija je čokolada internacionalno poznata, objavi gradu i svijetu da traži dostojnog nasljednika svog bogatstva, Charlie sanja da će upravo on biti jedan od kandidata. Kandidatom postaju samo petorica sretnika – djeca koja u jednoj od čokoladica pronađu zlatnu kartu, te otkrićem zarade boravak u tvornici čudnjikavog Willya Wonke. Treba li uopće spomenuti, kako je najdraži glumac redatelja Tima Burtona briljirao i u ovom filmu?

Astronautova žena - Spencer Armacost (Johnny Depp) član je nove misije na Space Shuttleu. Strahovi njegove supruge Jillian (Charlize Theron), ostvaruju se kada ona dozna za nezgodu koja je na letjelici ugrozila živote Spencera i njegovog kolege Strecka (Nick Cassavetes). Pošto joj se muž uspješno oporavlja od kratke nesvjestice, Jillian pomisli kako je sreća ipak bila na njihovoj strani. Uskoro Streck pogine od zagonetnog moždanog udara, a Spencer se počne neobično ponašati.

Mrtva nevjesta - Priprosti, ali bogati prodavači ribe žene svog sina Victora za Victoriju, pripadnicu visoke, ali osiromašene aristokracije. Dan prije vjenčanja Victor ne zna sve zavjete što razljuti župnika koji zaprijeti da se vjenčanje neće održati ne budu li mladenci pripremljeni kako treba. Victor je posramljen, ode u šumu i ponavlja zavjete te vježba ceremonijal. U jednom trenutku stavi zaručnički prsten na osušenu grančicu koja oživi i iz zemlje izađe u obliku mrtve nevjeste, Emily...  U ovoj animiranoj uspješnici, Depp je posudio glas glavnom liku Victoru.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju