Večeras na našem programu ne propustite filma "Predigra za brak", u kojem glavnu ulogu igra prekrasna Jessica Alba!

Američka filmska i tv glumica Jessica Alba, rođena je 1981. godine u gradu Pomona, u Kaliforniji. Odmalena je pokazivala interes za glumu i ustrajala u tome, te je već sa 12 godina počela uzimati satove glume. Ubrzo nakon toga, pronašla je i agenta, te je već 1994. dobila svoju prvu ulogu. U filmu "Camp Nowhere" trebala je nastupiti kao soredna glumica, ali kad je djevojka predodređena za glavnu ulogu odustala od snimanja, Alba je uskočila na njezino mjesto. Tih godina počela se pojavljivati i u reklamama, od kojih je najpoznatija ona za Nintendo, a uskoro počinje glumiti i u dječjoj seriji "Tajni svijet Alex Mack". Također, nastupala je i u seriji "Flipper".

Pred kraj devedesetih dobiva i uloge u ozbiljnijim serijama, poput one u kriminalističkoj "Brooklyn South". Nakon mature, želeći unaprijediti svoje glumačke sposobnosti, počela je uzimati satove glume kod glumca Williama Macyja i njegove supruge, također glumice, Felicity Huffman. To joj je očito pomoglo, jer uskoro dobiva prvu veću ulogu, u tinejdžerskoj komediji "Nikad se nisam poljubila".

Ipak, do velike slave Jessica dolazi odigravši ulogu Max Guevere u znanstvenofantastičnoj seriji "Dark Angel". Serija je prikazivana dvije sezone, a Alba je za nju zaradila nominaciju za Zlatni globus. Ubrzo nakon toga počele su stizati filmske uloge, od kojih posebno valja izdvojiti "Fantastic Four" i "Sin City". Također, snimila je još nekoliko zapaženih filmova od kojih jedan naslov možete naći i na OYO.hr!

Ubojica u meni - Lou Ford (Casey Affleck), zamjenik šerifa u teksaškom gradiću Central City, na prvi je pogled šarmantan, pouzdan i pošten. Međutim, zapravo je sadist i psihopat. Njegova skrivena strana počinje se otkrivati nakon što dobije zadatak da izbaci iz grada lijepu prostitutku Joyce (Jessica Alba), s kojom započinje vrlo strastvenu, ali i vrlo bolesnu vezu, koja ubrzo u njemu budi poriv za ubijanjem. Joyce postaje prva žrtva, no uskoro će ih biti još...

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju