Ona je jedna od najvećih zvijezda današnjice, pjeva, glumi, dizajnira i još štošta drugo. Provedite večer s Jennifer Lopez na Manhattanu večeras od 22.15

U svijetu slavnih postoje zvijezde i zvjezdice. Ove prve su reputaciju stekle i plijene svojom pojavom, makar otišle do dućana po mlijeko, dok druge svoju karijeru pokušavaju promovirati na sve moguće načine. U skupinu ovih prvih spada Jennifer Lopez, prvenstveno američka glumica i pjevačica, ali i modna kreatorica te glazbena producentica.

>>> DOGODILO SE NA MANHATTANU, večeras 22.15

>>> JENNIFER LOPEZ na portalu ZADOVOLJNA.HR

Jennifer je rođena u New Yorku 1969. godine u portorikanskoj obitelji. Školovanje je provela u katoličkim školama, nakon čega je upisala fakultet u Bronxu. Sa 19 godina je odlučila uspjeti u svijetu šoubiza, tako da je sama sebi počela financirati satove pjevanja i plesa. Godine 1987. debitirala je na velikom platnu, dobivši manju ulogu u filmu „Moja mala djevojka“. U tom vremenu počela je glumiti i u raznim rap spotovima. Svoj prvi ozbiljniji glumački posao dobila je u seriji „South Central“. Nakon još nekoliko manjih uloga u serijama, dobila je priliku glumiti i nešto veće filmske uloge, poput one u filmu „Vlak pun love“ kojeg ste nedavno gledali na našem programu. Ipak, uloga koja ju je najviše proslavila bila je ona pjevačice Selene u istoimenom biografskom filmu. Tu je bila nominirana i za Zlatni globus, kojeg nije osvojila. Karijeru je u to vrijeme nastavila filmovima „Anakonda“ i „Daleko od očiju“.

Pjevanjem se počela baviti 1999., a njen prvi album odmah je na tržište lansirao hitove poput „If You Had My Love“ i „Waiting for Tonight“. Nastavila je i glumiti, ali ipak, početkom 2000 – ih cvjetala je njena pjevačka, a ne glumačka karijera. Izdala je još dva izvrsna singla „Love Don't Cost a Thing“ i „Jenny From the Block“ koji su bili na top ljestvicama i u Hrvatskoj.

Negdje u to vrijeme, snimila je i hvaljenu romantičnu komediju „Dogodilo se na Manhattanu“. Nastavlja pjevati i glumiti, te iako u pjevanju postiže značajne uspjehe, u filmskoj industriji uporno bira pogrešne filmove, kao što je katastrofalni Gigli.

Što se privatnog života tiče, Jenniferin je bio prilično buran. Bila je u vezi s slavnim ličnostima, poput Puff Diddyja i Bena Afflecka, a iza sebe ima i dva braka. Posebna je bila zanimljiva njena veza s Benom, jer je njihovo vjenčanje otkazano samo par sati prije početka. Ipak, čini se da je napokon pronašla sreću s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim je u braku posljednjih šest godina. U tom braku postala je i majka, rodivši blizance Maxa i Emmu.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju