Večeras na našem programu imate priliku uživati u filmu „Ubojite misli“ gdje glavne uloge igraju Demi Moore i Bruce Willis. Koje su još poznate holivudske face završile u filmskom braku, pročitajte u ovom tekstu!

Steve McQueen & Ali McGraw – za one malo neupućenije u Hollywood šezdesetih i sedamdesetih godina, recimo da je McQuenn bio ono što je danas primjerice Brad Pitt, dakle, magnet za žene. Ali je upoznao 1972. na snimanju filma „Bijeg“, koji je ostao upamćen i po sceni u kojoj joj Steve treba opaliti šamar, te je to prema legendi napravio, da bude što uvjerljivije, nimalo nježno. To je Ali očito shvatila samo kao uvjerljivu glumačku interpretaciju, tako da su već sljedeće godine uplovili u bračnu luku. Ipak, brak je potrajao tek pet godina, a dvije godine nakon rastave, Steve Mcqueen je preminuo od raka.

Angelina Jolie & Brad Pitt – o „Brangelini“ gotovo sve već znamo, ali neke stvari nije loše ponoviti. Dakle, najljepši muškarac Hollywooda i najljepša žena Hollywooda, zaljubili su se na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smith“. Zbog Angeline, Pitt je raskinuo brak s još jednom ljepoticom, Jennifer Aniston, dok je Jolie već imala dva propala braka. Trenutno žive poprilično bajkovito, sa troje vlastite djece i troje usvojene, a čini se da bi njihova bračna sreća mogla potrajati zauvijek.

Dennis Hopper & Michelle Phillips – ovo dvoje su u brak stupili sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a sve se završilo vrlo brzo. Njihov brak je jedan od najbrže razvrgnutih, a potrajao je točno 8 dana. Kad bolje razmislimo, to i nije toliko čudno, s obzirom da su se vjenčali pod utjecajem raznih opojnih droga u Las Vegasu. Nekoliko godina kasnije, prisjećajući se tog braka, Hooper je izjavio da mu je tih osam dana braka bilo jako lijepo.

Nicole Kidman & Tom Cruise – još jedan par koji se upoznao na filmskom setu. Ovo dvoje se zbližilo 1989. godine snimajući film „Dani grmljavine“. Već sljedeće godine su se vjenčali i ubrzo usvojili dvoje djece. Godinama su slovili kao jedan od najstabilnijih holivudskih parova, sve dok se Tom 2001. nije zaljubio u Penelope Cruz, a nešto kasnije i u Kate Holmes, s kojom je danas u braku. Od njihovog razlaza prošlo je punih 10 godina, a u međuvremenu je i Nicole prestala žaliti za Tomom te se oženila za pjevača Keitha Urbana.

Bruce Willis & Demi Moore – nekadašnji bračni partneri koje smo ostavili za kraj ovog pregleda. I oni dokazuju tezu da se u filmskom svijetu dobar dio glumaca zbliži na setu. Njih dvoje su se upoznali 1987. na snimanju filma „Stakeout“, a iste godine su se i vjenčali. U 13 godina braka dobili su tri kćerke, a i dan danas su u izvrsnim odnosima. Tako je primjerice Bruce bio uzvanik na vjenčanju Demi i Ashtona Kutchera, a znamo da baš i nije česti običaj pozivati bivše bračne partnere na vjenčanje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju