Proslavljeni hrvatski glumac Goran Višnjić, pojavljuje se u gostujućoj ulozi serije Pan Am 26. i 27. travnja, igrajući jugoslavenskog diplomata Nika Lonzu.

Poznati Šibenčanin koji je globalnu slavu stekao ulogom dr. Luke Kovača u seriji Hitna služba, ovog se puta pojavljuje u dramskoj seriji Pan Am, koja se prikazuje na Novoj TV. Pan Am je američka televizijska povijesna drama autora Jacka Ormana. Nazvana je po legendarnoj avio-kompaniji Pan American World Airways te se u njoj pojavljuju piloti i stjuardese aviokompanije koja je djelovala početkom 1960-ih, kad je počinjalo komercijalno doba mlažnjaka.

U seriji se Goran Višnjić pojavljuje u ukupno četiri nastavka, kao jugoslavenski diplomat Niko Lonza, koji će se spletom okolnosti naći u CIA-inoj mreži. Ovaj vikend gledatelji imaju priliku pogledati čak dvije epizode u kojima će Niko Lonza (Goran Višnjić) pokušati osvojiti srce stjuardese Kate Cameron (Kelli Garner), ali i upasti u nevolje, do kojih će ih dovesti upravo Kate. Iako će Nika razbijesniti što je njega i njegovu obitelj dovela u opasnost pred jugoslavenskim vlastima kad ga je uplela u CIA-inu mrežu, Kateini pravi osjećaji prema njemu pomoći će u ispravljanju nanesene štete.

U intervjuu za ´The Hollywood reporter´ Goran je otkrio kako je ulogu prihvatio bez previše razmišljanja, između ostalog i zato jer su u produkciji radili ljudi s kojima je surađivao u seriji Hitna služba. Također je otkrio zanimljivost da je prvi Boeing 747 kojeg je vidio u životu, imao upravo logo PAN AM-a.

Epizode serije PAN AM s Goranom Višnjićem u gostujućoj ulozi, ne propustite pogledati 26. i 27. travnja na programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju