Danas ste odlučili ostati kod kuće i treba Vam neka zabava? Nova TV ima rješenje za Vas u vidu izvrsne komedije „Glup i gluplji 2“!

Kroz filmsku povijest, a posebno od sedamdesetih godina naovamo, holivudski producenti su otkrili novu zlatnu koku. Shvatili su vrlo jednostavnu stvar, a to je da nema potrebe ponovo stvarati ideju za neki film, kada se priča jednostavno može nastaviti. U praksi se pokazalo, da neki nastavci imaju svoju budućnost, te je tako „Kum 2“ postao jedan od najboljih holivudskih djela ikad snimljenih. Nastavci „Terminatora“ i „Gospodara prstenova“ doživjeli su velike uspjehe, dok bi za neke filmove, poput „Brzine 2“ i „Pobješnjelog Maxa 2“ bilo bolje da nikad nisu ugledali svjetlo dana. Ipak, svi ovi filmovi ne spadaju u žanr komedije, a govoreći o nastavcima tog žanra, ne možemo ne spomenuti „Glup i gluplji 2“, koji je napravljen na duhovit i zabavan način.

Vjerojatno ste svi uživali u prvom djelu filma, gdje su nas Jim Carrey i Jeff Daniels svojim avanturama nasmijali do suza. Scene iz njihovog kombija, zimovanja u Aspenu i druge sigurno nećemo tako lako zaboraviti, no jeste li se ikada pitali kako je zapravo sve to uopće počelo? „Glup i gluplji 2“ vraća nas na početak osamdesetih godina i njihove lude srednjoškolske dane, dajući nam uvid kako je njihovo prijateljstvo započelo. Radnja filma započinje prvog školskog dana kada Harry dolazi u novu školu i treba nekog tko će mu pomoći da se što lakše prilagodi. Tamo susreće Lloyda, s kojim uskoro postaje nerazdvojni prijatelj, te njihova glupiranja i zabave mogu početi. Ipak u školi nije sve tako idilično, s obzirom da ravnatelj Collins i njegova ljubavnica žele osnovati razred za djecu s posebnim potrebama te u njega smjestiti Harryja i Lloyda. Taj cilj žele ostvariti s obzirom da bi na taj način došli do sto tisuća dolara koji bi im bili dodijeljeni u slučaju osnivanja razreda. Harry i Lloyd ulaze u otvoreni sukob s ravnateljem, želeći dokazati kako su dovoljno „pametni“ za normalan razred, ali i s namjerom raskrinkavanja stvarne ravnateljeve želje, koja je dolazak do novca. Da li će im to poći za rukom, te kako su izgledale zgode i nezgode naših junaka kada su bili mlađi, saznajte večeras od 23:05 samo na našem programu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju