Još je jedna subotnja večer pred nama, a Nova TV vam obećava dobru zabavu uz tri filmska hita!

Smrtonosna zona 2 – Burk i Twitch su dva osuđenika na služenju kazne u zloglasnom zatvoru Craton, najpoznatijem po nasilju i obračunima bandi. Kad izbije pobuna, zatvor se automatski zatvara od bilo kakvog utjecaja izvana, a Twitch i Burk prisiljeni su se zajedno boriti kako bi preživjeli novonastalu situaciju. Zajedno prolaze kroz teritorij mnogih bandi, a sve u svrhu kako bi saznali tko je zatvorenik odgovoran za dizanje pobune. Burk sazna da je to Cortez, vođa jedne od bandi. Stvari se kompliciraju jer Cortez drži i dva svjedoka, Burkovu kćer i Twitchovu zaručnicu. Da li će uspjeti spasiti voljene osobe iz ruke nemilosrdnog Corteza, saznati ćete večeras na našem programu!

Čovjek iz sjene – Svi ljubitelji jednog od najvećih majstora akcije, Stevena Seagala ponovno će doći na svoje. Naime, u ovom filmskom hitu Seagal glumi Jacka Fostera, bivšeg operatica CIA – e koji je u posjetu Bukureštu zajedno sa osmogodišnjom kćeri Amandom. Problem nastaje kada Amandu otme strani agent, a dok je Foster pokušava pronaći i spasiti progoni ga rumunjska policija, ali i američki i ruski agenti koji vjeruju kako on ima mikročip s formulom smrtonosnog virusa. Naime bez njegova znanja Fosteru su mikročip podmetnuli CIA - ini agenti odmetnici te od njega tražili da ga iznese iz SAD-a. Foster se sada mora boriti na dvije fronte, da spasi svoju kćerku i da ne dopusti da mikročip dospije u pogrešne ruke…

Nevidljivi čovjek 2 – Nakon mnoštva pokušaja da čovjeka učine nevidljivim, Vlada SAD – a uključuje doktoricu Dalton da radi na novom serumu. Michael Griffin, vojnik i plaćeni ubojica kojeg u filmu utjelovljuje Christian Slater dobrovoljno se javlja da isproba serum. Ipak, nakon što ga popije, njegovo tijelo se počinje raspadati te u potrazi za lijekom Griffin počinje ubijati sve znanstvenike koji su radili na projektu. S obzirom da je na meti i Daltonica, ona dobiva detektiva Turnera, koji serum ubrizgava u sebi jer shvaća da je to jedini način na koji može zaustaviti pobješnjelog Griffina.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju