Pred vama je još jedna subota što može značiti samo jedno – mnogo zabave na programu Nove TV!

Moonwalker – film u kojem glavnu ulogu tumači pokojni kralj popa, Michael Jackson, možete gledati u ranom subotnjem poslijepodnevnom terminu. Priča počinje kada djeca u potrazi za izgubljenom loptom otkriju skrovište lorda Mr. Biga koji ima opaki planu. Big naime namjerava svako dijete u Americi pretvoriti u ovisnika o drogi. Kada Big otme jedno od njegove djece Michael kreće u akciju spašavanja uz pomoć svojih supermoći.

Spider – Man 2 – nastavak priče o čovjeku pauku, kojeg je utjelovio sjajni Tobey Maguire. Njegov život postaje sve kompliciraniji te on shvaća da se i sam plete u svoju mrežu. Ovaj put suočava se suočava se s moćnim protivnikom dr. Ottom Octaviusom (Alferd Molina), znanstvenikom poznatijim pod imenom Dock Ock. Njegovi se eksperimenti izjalove i on mutira u metalna stvora nalik na hobotnicu. Peter mora odlučiti i hoće li posvetiti svoj život borbi protiv kriminala kao Spider-man ili će odustati od svega i posvetiti se svojoj ljubavi Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) koje se odrekao prije dvije godine.

Toranj smrti – nećete propustiti, jer je to jedan od zadnjih filmova najvećeg majstora borilačkih vještina ikad, Brucea Leea. Ovaj film je sniman pune tri godine, a uz Leea se pojavljuju još neki od najvećih majstora borilačkih vještina. Priča je to o bratskoj ljubavi, i spremnosti na žrtvovanje kako bi spasili svoje najdraže.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju