Večer provedite uz vodeća imena Hollywooda i budite sigurni kako će svatko naći nešto za sebe!

Nacionalna sigurnost - Earl Montgomery (Martin Lawrence) je drzak policajac, koji bi sjajno radio svoj posao da se toliko ne pravi važan. Zbog svoga ponašanja izbačen je s policijske akademije pa mora prihvatiti posao nižeg ranga, čuvara u Nacionalnoj sigurnosti. Tamo mu glavni radni kolega postaje uštogljeni policajac Hank Rafferyj (Steve Zahn), koji je zbog Earla ostao bez značke i završio u zatvoru. Earl na svom novom poslu otkriva krijumčarsku operaciju na čijem je čelu Nash (Eric Roberts). Osim toga, čini se da je netko iz policije Nashov pomagač. Earl i Hank se tako nađu u nemilosti kriminalaca, a njihov ne baš 'pretjerano prisan odnos' dodatno im otežava situaciju.

Zohan je zakon - Zohan Dvir (Adam Sandler) je izraelski agent za borbu protiv terorizma, nadljudskih sposobnosti, ali dobra srca i najbolji i najcjenjeniji vojnik u izraelskim obrambenim snagama. No Zohanu se počne gaditi konstantna borba i on potajno sanja da se preseli u SAD-u i postane frizer. Kap koja prelije čašu dogodi se kada ga tijekom zabave koju je organizirao vojska pošalje na misiju da zaustavi palestinsku terorističku skupinu koju predvodi njegov zakleti neprijatelj, Fatoush 'Fantom' Hakbarah (John Turturro). Iako je isprva uzrujan zbog propale zabave, Zohan misiju doživljava kao dugo očekivanu priliku da pobjegne iz vojske i preseli se u Ameriku.

Zamjene - Shane (Keanu Reeves) je bivša zvijezda američkog nogometa sa sveučilišta u Ohiu koji zbog loše odigrane zadnje utakmice nikad nije uspio prijeći u profesionalnu ligu. Pod vodom pronalazi trofej s natpisom „Shane Falco: pravi Amerikanac“ i pretvara se da opet igra američki nogomet. U međuvremenu, momčad „Washington Sentinels“ igra utakmicu tijekom koje komentatori John Madden i Pat Summerall spominju štrajk igrača zbog plaće. Pred kraj igre, vođa navale 'Sentinelsa' Eddie Martel odluči ne zabiti pobjednički zgoditak kako bi izbjegao ozljedu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju