Vrhunska glumačka imena, poput Harrisona Forda, Mel Gibsona ili Van Dammea, i ove će subote u vaše domove donijeti filmove koje nećete propustiti!

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje - Tijekom Hladnoga rata sovjetski agenti motre profesora Jonesa (Harrison Ford) kad mu mladi čovjek donese kodiranu poruku od ostarjelog i poludjelog kolege Henryja Oxleyja (John Hurt). Vođeni sjajnom Irinom Spalko (Cate Blanchett), Sovjeti prate Jonesa i mladića Mutta (Shia LaBeouf) u Peru. Uz pomoć Oxleyjeve poruke pronalaze legendarnu lubanju napravljenu od jednoga komada kvarca. Ako Jones uspije donijeti lubanju na pravo mjesto, sve će biti dobro, ali ako je Irina vrati na izvorište, dobit će moći koje bi mogle ugroziti Zapad.

Usamljeni zaštitnik - Nakon bijega za vrijeme zatvorskog premještaja, Samu Gillenu (Jean-Claude Van Damme) potrebno je mjesto na kojem bi se mogao sakriti. Clydie (Rosanna Arquette) je mlada udovica s dvoje male djece koja treba nekoga tko će joj pomoći da se bori protiv korumpiranih građevinara koji je namjeravaju istjerati s njezine zemlje. Kada se Clydien sin Mookie (Kieran Culkin) sprijatelji sa Samom koji se skrio na njihovu posjedu čini se da su svi njihovi problemi riješeni. Sam se vrlo brzo zbliži s Clydie i njezinom djecom, koji mu pružaju osjećaje svrhe i ispunjenja koje dosad nije iskusio. Sam u sebi otkriva nešto što će ga natjerati da učini sve za tu obitelj koja ga je zaštitila.

Ucjena - Nakon što mu otmu sinu tajkun će učiniti sve kako bi ga vratio te se odlučuje na drastičan korak. Tomu Mullenu (Mel Gibson) novac ništa ne znači, ali kad shvati da plaćanje otkupnine neće garantirati sigurnost sina, on se obraća medijima i izjavljuje da neće platiti otkupninu. Umjesto toga nudi milijun bilo komu tko mu može naći sina i uloviti osobe koje su ga otele. FBI ga upozorava da to nije pametno, njegova se žena (Rene Russo) protivi tomu, no Mullen ustraje u svojoj opasnoj odluci čak i kad nađu sinovu krvavu majicu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju