Na Božić smo od filmova izdvojili za svakog ponešto, tako da ne sumnjamo da ćete mirnu večer provesti u krugu obitelji gledajući Novu TV!

Sezona lova - Jednog dana u šumi grizli po imenu Boog spašava život zalutalom jelenu Elliotu od lovca. Boog je inače pripitomljeni medo kojeg je kao mladunče uhvatila šumarica i ljubiteljica životinja (Debra Messing), a Elliot je pak nespretni jelen kojeg ignorira njegovo stado. Njih dvoje se zajedno pokušavaju prilagoditi novome životu u divljini, no ne ide im u prilog činjenica da počinje sezona lova. Sada Boog i Elliot moraju okupiti ostale šumske životinje vjevericu, dabra i Elliotova suparnika, jelena Iana (kako bi se suprotstavili zajedničkim neprijateljima – lovcima.

Priča o Isusovom rođenju - Jedna mlada žena bori se sa sudbinom kako bi uradila ono za što je odabrana, odnosno da na svijet donese Božjeg sina. Njeno dijete donijet će spas ljudima na Zemlji. Marija (Keisha Castle-Hughes) je mlada i bezbrižna djevojka. Dvije godine prije rođenja Isusa, Marija shvati kako će ona biti ta koja će na svijet donijeti Spasitelja - dijete koje će promijeniti svijet. Unatoč svojoj nezavidnoj situaciji, Marija pronađe vjeru i unutarnju snagu da postane majkom Isusa.

Patriot - U Južnoj Karolini pobune kuhaju, a oporezivanje od strane britanske krune ostavlja traga na američkim doseljenicima te je sukob s Engleskom neizbježan. Benjamin Martin (Mel Gibson), veteran francusko-indijanskog rata, zauvijek se odrekao borbe da bi svoju obitelj podizao u miru. Međutim, njegovi sinovi Gabriel (Heath Ledger) i Thomas (Gregory Smith) postali su mladići koje je poveo Američki rat za nezavisnost s ciljem nasilnog rušenja britanske vojske. Nemilosrdni britanski pukovnik William Tavington (Jason Isaacs) hvata Gabriela i osuđuje ga na smrt vješanjem. Dok Gabriela odvode, Tavington upuca Thomasa koji je pokušavao spasiti brata. Benjamin više nema izbora. Odlučuje se pridružiti vojsci i boriti se za slobodu mlade američke nacije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju