Topla ljudska priča, vestern i avantura, garantiraju da će i danas svatko naći nešto za sebe na našem programu.

Moj prijatelj Willy 3 - U ovome nastavku filma Willy se vratio, ali ovaj put mu prijete kitolovci koji zarađuju prodajom mesa. Šesnaestogodišnji Jesse, koji trenutno radi na istraživačkom brodu sa starim prijateljem Randolphom (August Schellenberg) i sarkastičnom znanstvenicom Drew (Annie Corley), nastoji spriječiti krivolovce te zaštitit jato kitova među kojima je i njegov morski prijatelj, Willy.

Posljednja postaja - U pustolovnom vesternu 'Posljednja postaja', koji se temelji na romanu Elmorea Leonarda, vojnik Paul Cable (Tom Selleck) i Martha Cable (Suzy Amis) glume supružnike koji se moraju boriti za svoju život, zemlju, ali i ljubav. Između saveznih država bjesni rat te vojnik Konfederacije, Paul Cable, napušta bojišnicu, ali kod kuće ga zatekne i osobni rat te vodi svoju suprugu Marthu i njihovo dvoje djece natrag u Arizonu kako bi ih poštedio zla.

Srce od tinte - Mortimer 'Mo' Folchart (Brendan Fraser) i njegova dvanaestogodišnja kćer Meggie (Eliza Bennett), dijele veliku strast za čitanjem knjiga. Ono što također dijele je nevjerojatni dar za oživljavanje likova iz knjiga koje čitaju naglas. No kada zlikovac iz jedne bajke otme Megginog oca, djevojčica ga mora po svaku cijenu vratiti. Meggie ima pomoć stvarnih prijatelja te pojedinih likova iz knjiga.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju