Dan za obitelj, nedjelju, najbolje je provesti uz filmski program Nove TV!

Srce od zlata - Teksaška konobarica Juanita Hutchins (Lesley Ann Warren) više od svega želi postati bogata i slavna autorica pjesama. No nažalost svu svoju energiju i vrijeme troši za propale veze. Upravo kada se odluči krenuti u nove životne pobjede u Nashville u njen život ulazi stara zaboravljena ljubav Slick Henderson (Peter Coyote).

Komandos iz predgrađa - Međuzvjezdani ratnik Shep Ramsey (Hulk Hogan) na misiji je da uhvati međugalaktičkog tiranina generala Suitora (William Ball). General je oteo predsjednika Hashinu, vladara cijelog planeta. Zbog neuspjela spašavanja predsjednika, Shepov nadređeni (Roy Dotrice) govori da je pod stresom i da mu treba odmor. Ljutiti Shep slučajno razbije njegove kontrolne sustave i prisiljen je spustiti se na Zemlju. Ondje će morati ostati sve dok se njegov svemirski brod ne popravi. Malo toga zna o običajima na Zemlji, a njegova narav i osjećaj za pravdu stvaraju probleme svima koje susretne, posebno mimičaru na kojeg redovito nailazi i pomaže mu izaći iz njegove nevidljive kutije.

Chisum - Chisum (John Wayne) je izuzetno uspješan uzgajivač stoke i bori se protiv kradljivaca, bolesti, Indijanaca i same zemlje. No okrutni zemljoposjednik i korumpirani šerif prijete svemu za što je radio. Da bi spasio svoje carstvo, Chisum zatraži pomoć najpoznatijeg dvojca Divljeg zapada Pata Garretta i Billyja the Kida.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju