Nedjeljno popodne provedite uz naš program, i uživajte u dobrim filmovima!

Luda podmornica - U. S. Sub Standard, plovilo najmanje sposobno za plovidbu koje je ikad ušlo u vodu, uranja u probleme pod kormilom nesposobnog kapetana u mornarici. Izradio ju je korumpirani poduzetnik koji potkrada sredstva mornarice i podmićuje visoke časnike. Podmornicu šalju na zadatak bez povratka, no njezina posada ne zna da se ne bi trebali vratiti u ovoj komičnoj farsi.

Posao stoljeća - Trgovci oružjem iz više kompanije svim se silama trude prodati najskuplje i tehnološki najnaprednije oružje južnoameričkom diktatoru. No naići će na mnogo komplikacija: otkriti kako se točno koriste „darovi“ kako bi se podmazala prodaja, doživjeti religijsko preobraćenje jednog prodavača i romancu koja se počinje razvijati između dvoje konkurenata, ali i financijski kolaps jedne tvrtke ako ne uspiju ostvariti prodaju.

Karate Kid 2 - G. Miyagi (Pat Morita) i Daniel (Ralph Macchio) odlaze u Okinawu kako bi posjetili Miyagijeva oca koji je na samrti. Gospodin Miyagi otkriva da je još zaljubljen u staru ljubav. No to otkriće obnavlja staro neprijateljstvo zbog kojeg je davno i napustio Okinawu. U međuvremenu, Daniel otkriva novu ljubav i također stječe neke neprijatelje. Ne preostaje im drugo nego boriti se.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju