I one nedjelje svatko će naći nešto za sebe, a koji vas filmovi očekuju, pročitajte u sljedećem tekstu!

Ljubav nema cijene - Simpatični srednjoškolac, odmetnik Alvin Johnson (Nick Cannon) dogovori se s najpopularnijom djevojkom u školi, Paris Morgan (Christina Milian) nakon što ona razbije mamin auto. On će popraviti auto, ako Paris pristane pretvarati se da je njegova djevojka. Paris nerado pristane. Nakon što Alvinu napravi pravi makeover, on se počinje drugačije ponašati, postaje bezosjećajna budala, baš kao i većina dečki. Može li Alvin obuzdati svoj novootkriveni ego prije nego izgubi prave prijatelje, priliku za stipendiju, ali i priliku za pravu vezu s Paris?

Kako ukrasti nevjestu - Tom (Patrick Dempsey) ima lijepi život: zgodan je, uspješan, ima sreće sa ženama i zna da se uvijek može osloniti na Hannu (Michelle Monaghan), svoju dražesnu najbolju prijateljicu i jedinu konstantu u životu. Sve je savršeno posloženo dok Hannah ne ode u Škotsku na šestotjedni poslovni put. Tom tada shvati koliko mu je život prazan bez nje i odluči je zaprositi kad se vrati. Zato ga i zaprepaste njezine zaruke sa zgodnim i bogatim Škotom zbog kojeg će se preseliti. Kad Hannah zamoli Toma da joj bude kum, on nevoljko pristane preuzeti tu ulogu, ali samo zato što je želi zavesti i spriječiti vjenčanje prije nego što bude prekasno.

Hostel 2 - Nastavak priče o tajnome lancu mučenja u kojem bogati poslovni ljudi plaćaju da bi mučili i na kraju ubijali svoje žrtve. Tijekom ljetne škole umjetnosti u Rimu tri mlade Amerikanke, model iz njihove klase namami u slovački hostel. Djevojke će ubrzo iskusiti strašnu stvarnost koja ih čeka na njihovu odredištu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju