Karate Kid 3, Grožđice na suncu, Roditelji u bijegu... I ove nedjelje svatko će nači film(ove) po svom ukusu!

Grožđice na suncu - Nakon što se crnačka obitelj u 1950-ima preseli u četvrt South Side u Chicagu, počinje borba sa siromaštvom, rasizmom i unutarnjim sukobima dok si pokušavaju stvoriti bolji život. Rađen prema drami Lorraine Hansberry, ovaj film donosi dirljiv prikaz zakašnjelih snova.

Roditelji u bijegu - Prije ili kasnije, većina tinejdžera maštala je o tome kako bi bilo lijepo otrgnuti se od svojih roditelja, živjeti bez njih u velikoj kući i pritom imati neograničen pristup kreditnim karticama. Ove tri želje ispunit će se 16-godišnjem Mattu Milleru kada ga njegovi roditelji napuste i započnu novi život. Unatoč potencijalu za pravi tinejdžerski provod, Matt spoznaje da je samostalni život puno teži nego je on to mogao zamisliti...

Karate Kid 3 -  Nakon što su Daniel (Ralph Macchio) i Miyagi (Pat Morita) porazili karataše i osramotili njihova učitelja Kreesea, svi su ga učenici napustili. Kreese (Martin Kove) odluči otići prijatelju Terryju (Thomas Ian Griffith) kako bi mu vratio ključeve, te mu reći da napušta grad. Terry ga odluči poslati na odmor i prije odlaska obeća da će srediti Daniela i Miyagija..

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju