Poslijepodne započinjeno s nagrađivanom dramom, a popodne i večer vas pozivamo na uživanje uz komedije!

Kramer protiv Kramera - Dustin Hoffman igra radoholičara i marketinškog stručnjaka Teda Kramera koji dolazi kući sav ushićen jer je dobio novog klijenta. No njegova mu supruga Joanna (Meryl Streep) priopći da ga napušta jer je odlučila pronaći sebe. Ted se sada mora sam brinuti za njihova 6-ogodišnjeg sina Billyja koji je prilično siguran da tata ne zna pripremiti doručak ni sve ostale stvari koje je mama uvijek radila za njega. No kad Ted uspije posložiti svoj život, doista upoznati svoga sina i osjećati se ispunjenim kao roditelj, Joanna se pojavljuje zahtijevajući skrbništvo nad Billyjem, što završi žestokom sudskom bitkom.

Selidba - Inženjer Arlo (Richard Pryor) je čovjek od povjerenja i odličnih organizacijskih sposobnosti. Kada se njegova obitelj treba preseliti za Arlaje to veliki korak. Naime upravo će ta selidba biti njegov veliki projekt u kojem će moći pokazati sve svoje organizacijske sposobnost, a za selidbu je čak i izmislio ime 'Operacija Idaho'. Za Arlov plan znaju samo njegova obitelj žena Monica (Beverly Todd), blizanci Randy i Marshall (Ishmael Harris I Raphael Harris), te kćerka Casey (Stacey Dash). Iako im predstojeća selidba predstavlja horor, nadaju se kako će iza sebe konačno ostaviti svoje 'susjede iz pakla'.

Spot - Poštar Gordon Smith (David Arquette) ponosi se time što se zna nositi sa svakim psom koji se nađe na njegovoj ruti dostave. No u dresiranom FBI-evom psu koji vješto bježi od mafijaša, a i od samog FBI-a, nalazi dostojnog suparnika. Sve počne kada se Gordon ponudi da čuva sina svoje prelijepe susjede (Leslie Bibb). U njegov poštarski kamionet tada ulijeće buldog koji ne samo da se skriva od svog dresera, agenta Murdocha (Michael Clarke Duncan), nego i od mafijaša kojeg FBI traži. Slijedi avantura koja će promijeniti i psa i ljude oko njega.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju