Večer uz Novu TV je uvijek najbolji izbor! Tako je i danas jer su na programu tri sjajna filma.

BOŽIĆ VRAGOLASTOG DENNISA

Glume: Maxwell Perry Cotton, Robert Wagner, Louise Fletcher, Isaac Durnford, Kim Schraner

Dok Dennis (Maxwell Perry Cotton) ima problema s nasilnikom u susjedstvu, daje sve od sebe da gospodinu Wilsonu (Robert Wagner) podari božićni duh. Dennis je kriv za već uobičajenu štetu te gospodin Wilson uspije slomiti Dennisov duh. Anđeli Božića prošlosti, sadašnjosti i budućnosti nastupaju i pomažu spasiti Božić obitelji Mitchell, Wilsona te svih ostalih.

PUTOVANJE U SREDIŠTE ZEMLJE

Glume: Brendan Fraser, Seth Meyers, Josh Hutcherson, Anita Briem, Jean Michel Pare

Profesor Trevor Anderson (Brendan fraser) brinut će o svom nećaku Seanu (Josh Hutcherson) desetak dana dok njegova majka Elizabeth (Jane Wheeler) priprema selidbu za Kanadu. Daje mu kutiju koja je pripadala njezinom nestalom bratu Maxu u kojoj su bilješke o njegovom posljednjem putovanju. Trevor odluči slijediti trag i s Maxom odlazi na Island gdje se sastaju s vodičem Hannahom Asgeirsson (Anita Briem). Dok se penju po planini, zatekne ih oluja i nađu sklonište u spilji. Tražeći izlaz iz nje, upadnu u rupu i otkriju izgubljeni svijet u središtu Zemlje.

LJUDI U CRNOM 2

Glume: Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville

Prošle su četiri godine otkad su agenti uspjeli spriječiti međugalaktičko uništenje. Kay (Tommy Lee Jones) je opet civil, a Jay (Will Smith) i dalje radi za Ljude u crnom. Dok istražuje rutinski zločin, Jay otkriva strašan plan zla čudovišta koje se prerušilo u zgodnu manekenku. Vremena je sve manje i Jay mora uvjeriti Kaya da se ponovno pridruži agenciji prije nego što Serleena (Lara Flynn Boyle) uništi Zemlju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju