Nova TV se pobrinula da i posljednja subota osmog mjeseca prođe u znaku uzbuđenja i zanimljivih filmskih naslova!

Zlatni kompas - Dvanaestogodišnja Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards) krenula je u potragu za svojom najboljom prijateljicom, a završit će u misiji spašavanja svijeta, i to ne samo svoga. Dobitnica Oscara Nicole Kidman i Daniel Craig udružuju snage u ovoj maštovitoj avanturi. Prepuna dubine i čudnovatih zgoda, ova Pullmanova saga donosi priču o vječnoj borbi dobra protiv zla i snazi malene djevojčice da vrati ravnotežu u svemir. Temeljen na prvome dijelu popularne trilogije Philipa Pullmana, 'Zlatni kompas' donosi epsku fantastičnu avanturu koja se odvija u paralelnom svijetu u kojemu se isprepleću magija i znanost.

Divlji zapad - Barry Sonnenfeld i Will Smith udružuju se u akcijskoj komediji smještenoj u svijetu nevjerojatnih naprava i specijalnih efekata. Dva lukava vladina agenta, jedan šarmer, drugi majstor u prerušavanju, poslani su u misiju kako bi spriječili ludog briljantnog znanstvenika koji planira atentat na predsjednika SAD-a.

Bolje ne može - Melvin Udall (Jack Nicholson) je naporan, zajedljiv i opsesivno- kompulzivan njujorški pisac. Život mu se promijeni kad njegovog susjeda homoseksualca pretuku i on mora ići u bolnicu. Melvin je zamoljen da pričuva susjedovog psa. Uz sve to konobarica Carol (Helen Hunt), jedina žena koja ga može trpjeti, odlazi njegovati svog bolesnog sina, pa Melvin ne može mirno doručkovati u omiljenom lokalu. Slijedi vikend tijekom kojega njih troje spoznaju pravo značenje vedre strane života. Iz cijelog niza nagrada izdvaja se čak pet nominacija za Oscara i dva osvojena Oscara – za glavnu mušku i glavnu žensku ulogu, koje su osvojili Jack Nicholson i Helen Hunt. Od šest nominacija film je osvojio tri Zlatna globusa.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju