I ove subote uživajte u vrhunskim filmskim ostvarenjima! Pogledajte što preporučamo, a na Vama je samo da isplanirate što ćete raditi dok filmovi ne počnu!

Ulovi Smarta - Kada dođe do napada na sjedište tajne američke špijunske agencije KONTROLE, a identitet njezinih agenata se kompromitira, šef (Alan Arkin) nema izbora pa mora unaprijediti svojeg revnog analitičara Maxwella Smarta koji oduvijek sanja o radu na terenu uz svog idola, nepokolebljivu super-zvijezdu Agenta 23 (Dwayne Johnson). No Smartu se za partnericu dodjeljuje jedina agentica čiji identitet nije bio kompromitiran: prekrasna, ali smrtonosna veteranka Agentica 99 (Anne Hathaway).

Bjegunac - Doktor Richard Kimble (Harrison Ford) imao je savršeni život: predivnu ženu Helen (Sela Ward), liječničku karijeru i skupocjenu kuću. Sve do one noći kad mu je ubijena žena. Nakon što mu umre na rukama, Kimble biva osuđen za njeno ubojstvo. Na putu prema kaznionici Kimble pobjegne, odlučan da nađe ubojicu svoje žene. Uhvaćen u noćnoj mori iz koje se ne može probuditi, dr. Richard Kimble postaje bjegunac kojeg lovi savezni šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones).

Obračun u Malom Tokiu - Dvojica američkih policajaca hvataju opake pripadnike Jakuze koji su došli u Los Angeles. Poručnik Chris Kenner (Dolph Lundgren) odrastao je u Japanu i ima um i duh samuraja te tijelo borilačkog stroja. No njegov je život obilježen tragedijom kada mu je Yoshida (Cary-Hiroyuki Tagawa) ubio roditelje. Yoshida se sada pojavio u L.A-u, a Chris je spreman na osvetu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju