Badnjak provedite uz najbolji filmski program, onaj Nove TV!

Fred Mraz - Fred Claus (Vince Vaughn) proživio je čitav život u bratovoj velikoj sjeni. Fred je pokušavao, ali nije uspijevao slijediti primjer koji je davao mlađi Nicholas (Paul Gimatti) koji je bio savršen ... Svetac. I tako je Nicholas postao primjer davanja dok je Fred postao njegova potpuna suprotnost: prepredeni ovrhovoditelj koji je ostao bez sreće i novca. Unatoč protivljenju gđe Mraz, Nicholas pristaje pomoći svojem bratu pod jednim uvjetom: da dođe na Sjeverni pol i zasluži novac koji treba radeći u Djedovoj radionici. Problem je što Fred nije baš materijal za vilenjaka, a kako je Božić sve bliže, Fred bi mogao ugroziti najsretniji blagdan godine.

 Vilenjak - Na Badnjak prije mnogo godina maleno dijete iz sirotišta zavuklo se u Djedovu vreću s igračkama i slučajno nezamijećeno dospjelo u radionicu Djeda Mraza na Sjevernome polu. Iako ga surogat-otac odmah prihvati i odgoji kao vilenjaka, on je tri puta veći od svih ostalih i uskoro postaje jasno da se Buddy (Will Farrell) nikada neće do kraja uklopiti u vilenjački svijet. On mora pronaći svoju pravu obitelj. Buddy odlučuje potražiti svoje mjesto pod suncem ove blagdanske sezone i kreće prema New Yorku kako bi istražio svoje korijene. Iako se nalazi u svijetu kakav nikad prije nije iskusio, Buddy ubrzo otkriva da se život u velikom gradu ne sastoji od klizanja i poslastica i počinje se osjećati kao veći autsajder nego na Sjevernome polu. Buddy pronalazi svoga pravog oca Waltera (James Caan), radoholičara i izdavača dječjih knjiga koji bi vjerojatno završio na Djedovu popisu „zločeste“ djece. Walter ne vjeruje da je Buddy onaj za koga se izdaje. Zapravo Walter ne vjeruje ni u što osim u novac. No Buddy pronalazi i novu majku (Mary Steenburgen) i saznaje da ima 10-ogodišnjeg polubrata (Daniel Tay) koji ne vjeruje u božićne vilenjake ni u Djeda Mraza. Buddyju se zapravo čini da su svi zaboravili pravo značenje Božića.

Ovog Božića - Ovo je priča o obitelji Whitfield. Whitfield su afroamerička obitelj iz predgrađa Los Angelesa. Prvi put u sedam godina sva će se njihova djeca i partneri okupiti na istome mjestu za Božić i uživati u zgodama i nezgodama te otkriti što ih čini pravom obitelji. Laudren London u ovom filmu ponuđena je uloga bez ikakve audicije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju