Uz kralja džungle večer ne može biti dosadna, a kada mu se pridruži Steven Seagal jedino što možete očekivati jest spektakl!

Greystoke: Legenda o Tarzanu -Nakon brodoloma na zapadnoj obali Afrike u 19.stoljeću malenog dječaka Johna je prihvatila i odgojila obitelj majmuna. U svom odrastanju dječak je naučio zakone džungle i posve se priviknuo na novo životno okruženje pod okriljem majmuna. Mnogo godina kasnije u džunglu dolazi ekspedicija na čelu sa istraživačem Phillipeom (Ian Holm) i njegovom unukom Jane (Andie MacDowell).

Bljesak - Policijski detektivi Jack Cole (Steven Seagal) i Jim Campbell (Keenen Ivory Wayans) nemaju gotovo ništa zajedničko. Jack je prebačen u Los Angeles kako bi pomogao policajcu Jimu Campbellu da razriješi slučaj niza brutalnih ubojstava. Prisiljeni raditi zajedno kako bi uhvatili zloglasnoga serijskog ubojicu, samotnjak i ljubitelj vratolomija Cole i nestrpljivi i sposobni brbljavac Campbell moraju zaboraviti svoje različitosti ili umrijeti. Jackova bivša žena i majka njihovo dvoje djece je također ubijena te slučaj za ovog policajca postaje osoban.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju