I večeras uživajte uz kvalitetne filmove na našem programu! Akcijski mega hit 'Smrtonosno oružje 4' i sjajni triler 'Nema uzmaka' su naš izbor za ovaj petak!

Smrtonosno oružje 4 - Martin Riggs (Mel Gibson) i Roger Murtaugh (Danny Glover), premda se osjećaju prestarima za ono što rade, pokušavaju zaustaviti Kineske Trijade da se bave ilegalnim poslovima u SAD-u. Ujak Benny, mafijaški bos Kineske četvrti, doveo je robove iz Kine koji će mu služiti kao sredstvo plaćanja za krivotvoreni kineski novac kojim će Trijade pod vodstvom Wah Sing Ku (Jet Li) otkupiti Četiri oca (vođe Trijada) od kineske vojske. Detektiv Lee Butters (Chris Rock) pridružuje se ekipi kao novi policajac i Riannein muž. Lorna je trudna i razmišlja o braku s Riggsom, a Leo Getz (Joe Pesci) vraća se kao privatni istražitelj.

Nema uzmaka - Agent FBI-a, Zack Grant (Russell Crowe), nakon teške životne tragedije našao se u još jednom problemu. Nakon smrti svoje supruge koja je umrla rađajući njegovog sina, Zack doživljava veliku tragediju i na poslu. Njegova mlada kolegica, poginula u akciji uhićenja vođe rasističke skupine, bila je zapravo plaćenica jakuza, a kriminalac kojeg je smaknula prije vlastite smrti bio je sin poznatog mafijaša Franka Serlana (Michael Lerner). Uvjeren kako je upravo Zack skrivio smrt njegova sina, Serlano otima Zackovo dijete i prijeti mu smaknućem ukoliko on ne pronađe vođu jakuza. Nemajući drugog izbora, Zack kreće u opasnu potragu...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju