Još jedna nedjelja i još jedan filmski užitak koji u vaše domove donosi Nova TV!

Vruće igre (14:00 h) - Prelijepa bogatašica Tenley Parrish (Jessica Biel) jednog se ljeta zaljubi i dečka iz radničke obitelji Ryana Dunnea (Freddie Prinze Jr.). Svakoga ljeta, najtalentiraniji studenti okupe se u bejzbolskom kampu u Cape Codu gdje usavršavaju svoju igru i natječu se za poziciju u mjesnom timu. Ryan je prvi mještanin koji je nakon mnogo vremena dobio šansu u kampu, ali ga iskušenja i sukobi izvan terena ometaju u dokazivanju. Prekrasna Tenley Parrish (Jessica Biel) ljetuje u gradu, a susret s njom Ryanovu će pažnju prema bejzbolu odvući u drugom smjeru.

Savršena romansa (17:25 h) - U strahu da se njezina kći Jenny (Lori Heuring) nikada neće oporaviti od razvoda od neodgovornog supruga rokera, Tess Gallagher (Kathleen Quinlan) uzima stvari u svoje ruke. Tess na internetu pronalazi stranicu za usamljena srca te objavljuje oglas u Jennyno ime. Nakon dva mjeseca razmjene e-mailova između Tess, koja se pretvara da je Jenny, i profesora Petera Campbella (Henry Ian Cusick), poziva ga u goste. Tek će koju minutu prije njegova dolaska Tess sve priznati Jenny. Nevoljko pristavši da upozna Petera, Jenny je ugodno iznenađena njegovim pojavom i šarmom.

10000 prije Krista - Mladi lovac D'Leh (Steven Strait), pripadnik plemena koje živi u zabačenome planinskom području, pronašao je ljubav svoga života, prelijepu Evolet (Camilla Belle), pa kad je otme banda tajnovitih ratnika kamp plemena Yaghal, D'Leh predvodi malu skupinu lovaca do kraja svijeta kako bi je spasio. Morat će se boriti protiv prapovijesnih grabežljivaca, preživjeti surove klimatske uvjete te shvatiti da sudbina njegova plemena leži u carstvu o kojem nisu ni sanjali, gdje se piramide uzdižu do neba i gdje se moraju suočiti s okrutnim bogom. D'Leh napokon shvaća da njegova uloga nije samo da spasi Evolet, nego i cijelu civilizaciju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju