Vremenska prognoza za danas više liči na neku jesensku nedjelju. Dok se vrijeme ne popravi preporučamo da ostanete uz naš program.

Majstori opasnosti

Glume: Johnny Knoxville, Seann William Scott, Alice Greczyn, Steve Lemme, Michael Weston

Rođaci Bo (Seann William Scott), Luke (Johnny Knoxville) i Daisy Duke (Jessica Simpson) rade u ilegalnoj pecari za ujaka Jesseja (Willie Nelson) u izmišljenom okrugu Hazzardu u Georgiji. Njihovo je osnovno prijevozno sredstvo narančasti Dodge Charger iz 1969. godine, koji dečki od milja zovu General Lee. Uza sve svakodnevne probleme, obitelj muči i korumpirani čelnik okruga Jeffersona Davis Hogg, poznatiji kao 'Šef Hogg' (Burt Reynolds), i njegovo potrčkalo šerif Rosco P. Coltrane (M.C. Gainey). Nakon što Rosco uništi Generala Leeja tijekom Boova pokušaja da ostvari petu uzastopnu pobjedu na lokalnom reliju, Billy Prickett (James Roday), poznati vozač auto utrka, dolazi u Hazzard kako bi sudjelovao u reliju.

Nuklearna opasnost

Glume: Jackie Chan, Jackson Liu, Annie Wu, Bill Tung, Yuri Petrov

Chan Ka Kui (Jackie Chan) je policajac koji sudjeluje u operaciji protiv međunarodne grupe špijuna. Kad jedna od njih Jackson Tsui (Jackson Liu) pobjegne, Chan dobije zadatak da ja uhvati. Chan odlazi na put oko svijeta. U ovoj avanturi u Australiji će mu se pridružiti i AnnieTsui (Annie Wu), Jacksonova sestra.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju