Ona je prekrasna, ona je tražena, ona je Eva Mendes! A koje filmove ove božanstvene glumice možete pogledati na OYO.hr, saznajte upravo ovdje!

Braća po krvi - Bobby Green se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kulba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom. Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji...

Loš poručnik - Terence McDonagh (Nicolas Cage) je policajac koji u New Orleansu nakon uragana Katrine istražuje ubojstvo petero senegalskih imigranata. Pokušava se riješiti velikih dugova, pa ulazi u posao s dilerima droge. Njegov ionako već buran život dodatno komplicira prostitutka (Eva Mendes) u koju se zaljubljuje, a počinje i halucinirati. Je li iskusni policajac pred raspadom?

Čistač - Tom Cutler (Samuel L. Jackson) je bivši policajac opsjednut čistoćom, zbog čega osniva vlastiti posao – čišćenje mjesta zločina poslije uviđaja policije. Čišćenje luksuzne kuće u kojoj je izvršeno ubojstvo smatra rutinskim poslom. Ali, kada poslije nekoliko dana dođe u kuću da bi vratio ključ, supruga ubijenog (Eva Mendes) ne zna da joj je suprug ubijen, već misli da je nestao...

Priča o Wendellu Bakeru - Sve se vrti oko Wendella Bakera (Luke Wilson), sanjara i spletkaroša koji zahvaljujući posljednjem neslavnom pothvatu završava u zatvoru. To ga udaljava od dugogodišnje djevojke Doreen (Eva Mendes), najbolje prijatelja Reyesa (Jacob Vargas), pa čak i psa. Ipak, uvijek optimistični Wendell odlučuje krenuti u suprotnom smijeru nakon izlaska iz zatovra te srediti vlastiti život.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju