Je li moguće prestati prestati biti profesionalni ubojica, i izaći iz nelagalnih poslova saznajte u ovom akcijskom hitu redatelja Antoinea Fuque!

Priča nas vodi u Ameriku, gdje upoznajemo kineskog imigranta Johna Leeja, koji se nimalo ne ponosi svojom prošlošću plaćenog ubojice. Ipak, da bi zaštitio svoju obitelj, Lee je primoran prihvatiti posao kod šefa kineske mafije Weija i izvršavati sve njegove naredbe. On ih i izvršava, no naručeno ubojstvo sina policijskog detektiva, Lee nije spreman obaviti i odustaje od toga bez obzira na posljedice koje bi po njega mogle biti strašne…

U filmu glavnu ulogu igra Yun – Fat Chow, koji je po mišljenju mnogih filmksih kritičara tip glumca koji je Hollywoodu godinama nedostajao. Uz ovaj film, najpoznatiju je ulogu ostvario u kultnom „Tigru i zmaju“, redatelja Anga Leeja. Također, u „Elitnim ubojicama“ jednu od glavnih uloga igra i Mira Sorvino, dobitnica Oscara za „Moćnu Afroditu“. Još kada kažemo kako je izvršni producent filma majstor akcije John Woo, znate koji program trebate gledati u subotu navečer.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju