Jedna serija donosi srednjovjekovne spletke i intrige, a druga nemilosrdni svijet odvjetništva! Od večeras uživajte u „Tudorima“ i „Opasnoj igri“, samo na programu Nove TV!

Prikaz engleskog kraljevskog života i života na dvoru. Svijet beskrupuloznih i gramzljivih odvjetnika. Da, Nova TV vas je ove vruće dane odlučile počastiti sa dvije vrhunske serije, „Tudorima“ i „Opasnom igrom“, koje će vam poslužiti kao vrhunska zanimacija u večernjim satima. I to kako, u nešto više od mjesec dana, počastiti ćemo vas uživanjem obje sezone ovih hit serija!

„Tudori“ nas vraćaju u svijet srednjovjekovne Engleske, i u vladavinu jednog od najokrutnijih vladara toga doba, kralja Henrika VIII. Odmah na početku svjedočimo kraljevu nezadovoljstvu s tadašnjom suprugom i simpatijama za jednu novu ženu, prekrasnu Anne Boleyn. No to je tek početak, a kakve vas sve avanture, ljubavi i spletke očekuju saznati ćete prateći ovo pravo malo remek djelo svakim danom od ponedjeljka do četvrtka. Napomenimo još ono što je u cijeloj priči jako bitno, a to su izuzetno dobre ocjene koje su „Tudori“ pokupili od strane kritike. Prilog u tome govori i nekoliko prstižnih nagrada, od koji posebno nekoliko „Emmyja“.

„Opasna igra“ priča priče iz odvjetničkog života, o suđenjima, ambicijama i beskrupuloznosti tog svijeta, kojeg pratimo ponajviše kroz oči mlade odvjetničke vježbenice Ellen Parsons, koja postaje štićenica odvjetnice koja provodi makjavelističku doktrinu, Patricije Hewes. Kako izgleda put do cilja bez obzira na nedaće koje stoje na putu, vjerno će prikazati ova serija. Poput „Tudora“, i ona je višestruko nagrađivana, a posebno spomenimo nagradu Emmy za najbolju glumicu, koju je za ulogu Patricije Hewes zaslužila holivudska legenda Glenn Close.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju