Mel Gibson u "Smrtonosnom oružju" ima Dannyja Glovera, a uz njih dvojicu pročitajte koji su još bili zanimljivi policijski parovi kroz povijest!

Smrtonosno oružje - serijal filmova "Smrtonosno oružje", čiji zadnji nastavak možete pogledati večeras na našem programu, donio je neobičan odnos dvojice detektiva, starijeg i iskusnog Rogera Murtaugha (Danny Glover) i mlađeg i impulzivnog Martina Riggsa (Mel Gibson). Ipak, unatoč nepremostivim razlikama, pokazali su da itekako mogu funkcionirati zajedno i riješiti neke od najtežih slučajeva.

Starsky & Hutch - Ben Stiler (Starsky) i Owen Wilson (Hutch) garancija su da će neke film biti kvalitetan, tako da ni ovaj nije iznimka. Radnja je smještena u sedamdesete godine u grad Bay City, a ova dva policajca se također čine nespojivima, jer je Starsky perfekcionist, a Hutch najopušteniji mogući tip. Ovaj film je zapravo prerade istoimene tv serije koja je stekla golemu popularnost.

Tango & Cash - Sylvester Stallone kao Tango i Kurt Russell kao Cash, učinili su i ovaj film izuzetno zanimljivim. Također, i ovi su partneri potpuno različiti, Tango je uredni "štreber" dok je Cash potpuni cooler koji sve radi polako. Ipak, lažno optuženi su završili u zatvoru i počeli učiti ono najteže: kako vjerovati jedan drugom. U ovom filmu možete uživati i na OYO.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju