Danas s emitiranjem kreće druga sezona ove izvrsne serije na ekranima Nove TV!

I u drugoj sezoni pratimo mladog odvjetnika Nicka Fallina, koji je zbog svog raskalašenog života koji je uključivao pijanstva i drogu, osuđen na tri gdine uvjetne kazne te 1500 sati dobrotvornog rada u odjelu za dječje pravne usluge. Tu je Nick dobio priliku za iskupljenje i vlastiti preobražaj, što je naposljetku objeručke prihvatio i iskoristio.

Ni u drugoj sezoni neće nedostajati zanimljivih slučajeva, spletki i intriga, a uz Nicka Fallina kojeg utjelovljuje australski glumac Simon Baker i ostali glavni likovi su tu. Tako ćemo se i nadalje susretati sa Nickovim ocem Burtom, bogatim odvjetnikom koji sa sinom nema nikakav bliski odnos, zatim sa Alvinom Mastersonom, liberalnim načelnikom pravne službe za djecu, idealistom Jamesom Mooneyom i mnogim drugima.

>>> Čuvar pravde, 2. sezona!

Ova hvaljena serija osvajač je mnogih nagrada, od kojih ćemo nabrojati samo neke: Family Television Awards za najboljeg glumca, Ascap Award za najbolju televizijsku seriju, Environmental Media Awards za najbolju mladu glumicu i mnoge druge.

Seriju kao i dosad, možete pratiti svakog radnog dana u jutarnjem terminu na programu Nove TV!


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju