Što napraviti kada je netko opsjednut vama, saznati ćete večeras u sjajnom filmu „Oglas donosi smrt 2“, samo na programu Nove TV!

>>> Oglas donosi smrt 2, srijeda u 23:25!

Dobar dio vas, barem za studentskih dana imao je priliku svoj životni i stambeni prostor dijeliti s cimerom. Obično je to osoba koju dobro poznajemo otprije, no nekad nas splet okolnosti dovede do toga da cimera tražimo putem oglasa. Kako to izgleda kada ga nađemo, te pomalo shvaćamo da živimo s osobom koja nije baš u potpunosti zdrava, možete vidjeti u večerašnjem filmu.

„Oglas donosi smrt 2“ je nastavak istoimenog filma, jednog od onih koji su ostavili veliki trag u filmskom svijetu početkom devedesetih godina. Podsjetimo se, tamo su briljirale Bridget Fonda i posebno Jennifer Jason Leigh u ulozi Hedre Carlson, koja je izvrsno pokazala psihopatsku stranu lika kojeg je igrala.

Drugi dio, iako se ispočetka po naslovu čini kako je riječ o nastavku, zapravo je više svojevrsni remake prvog filma, ili bolje reći, posveta prvom dijelu. Ovdje glavne uloge igraju Kristen Miller koja nastupa kao agentica za odnose s javnošću iz New Yorka, Allison Lange i prekrasna Brooke Burns. Problemi nastaju kada Jan (Burns), Hollyna kolegica upitna morala počne tražiti cimericu. Na oglas se javlja Tess koja se čini normalna i Jan s njom ubrzo postaje prijateljica. Ipak, stvari uskoro postaju neobične, Tess počinje imitirati Jan, te se ponašati i oblačiti poput nje. No to je tek početak, jer Jan će naići na mnogo veće probleme od imitiranja... Koji su to problemi, vidjet ćete danas od 23:25 samo na programu Nove TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju