Večeras na programu možete uživati u akcijskoj komediji „Gas do daske 3“, a mi vam predstavljamo Chrisa Tuckera!

Američki filmski glumac i komičar Chris Tucker, rođen je u Atlanti u kolovozu 1971. godine. Nakon odrastanja i školovanja u rodnom gradu, sa 22 godine Tucker se odlučio preseliti u Los Angeles, kako bi započeo filmsku karijeru.

U gradu Hollywooda najprije je počeo nastupati kao komičar, često se pojavljujući u HBO – ovoj „Def Comedy Jam“. Svoj filmski debi ostvario je u filmu „House Party 3“, ali je prvi put pozornost ozbiljnije skrenuo na sebe nastupivši '95 u filmu „Petak“, zajedno sa Ice Cubeom. Sljedećih godina glumi sa Charlieom Sheenom u „Money Talks“, a snima i uz Brucea Willisa, jedan od popularnijih filmova devedesetih, „Peti element“.

Početak velikog karijernog uspjeha dolazi 1998. godine, kada zajedno s Jackiem Chanom snima popularnu akcijsku komediju „Gas do daske“. Film je postigao ogroman uspjeh, tako da se odlučilo krenuti u nastavke. Za drugi dio Tucker je dobio 20 milijuna dolara, a za treći basnoslovnih 25 milijuna, te je time postao jedan od najplaćenijih glumaca Hollywooda. Prva dva filma ste već mogli gledati na programu Nove TV, dok u trećem dijelu imate priliku uživati večeras.

Što se privatnog života tiče, Chris ima sina Destina koji s majkom živi u Los Angelesu. Jako je dobar prijatelj sa legendarnim Jackiem Chanom s kojim se zbližio radeći „Gas do daske“, a napomenimo da je bio i blizak prijatelj s pokojnim kraljem popa, Michaelom Jacksonom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju