Filmove jedne od najljepših i najuspješnijih glumica današnjice, potražite na OYO.hr!

Glava u oblacima - Radnja romantične drame odvija se tridesetih godina u Engleskoj, Parizu i Španjolskoj. Gilda Bessé dijeli svoj pariški stan s Guyom Malyonom, učiteljem iz Irske te Miom, izbjeglicom iz Španjolske. Drugi svjetski rat sve je bliže, a bezbrižna fotografkinja Gilda uživa u svom hedonističkom pogledu na život. Početkom rata dolazi do njihovog razilaženja - Mia i Guy se pridružuju antifašističkom pokretu.

Sjeverna zemlja - Josey Aimes (Charlize Theron) ostavila je supruga koji ju je zlostavljao, te s dvoje djece, u potrazi za poslom, vraća se u svoj rodni gradić u sjevernoj Minnesoti, u kojem je najveći dio muškaraca zaposlen u rudniku željeza. Joseyjina stara prijateljica Glory (Frances McDormand), jedna od rijetkih žena u gradu koje rade u rudniku, nagovara Josey da joj se pridruži.

Astronautova žena - Spencer Armacost (Johnny Depp) član je nove misije na Space Shuttleu. Strahovi njegove supruge Jillian (Charlize Theron), ostvaruju se kada ona dozna za nezgodu koja je na letjelici ugrozila živote Spencera i njegovog kolege Strecka (Nick Cassavetes). Pošto joj se muž uspješno oporavlja od kratke nesvjestice, Jillian pomisli kako je sreća ipak bila na njihovoj strani. Uskoro Streck pogine od zagonetnog moždanog udara, a Spencer se počne neobično ponašati.

Đavolji odvjetnik - Sposobni Kevin Lomax (K. Reeves) ambiciozni je mladi odvjetnik iz malog grada na Floridi, egocentričan momak za kojeg nema nerješivog slučaja. Upravo je dobio još jednu parnicu, čime privuče pozornost kolege (R. Santiago-Hudson), zaposlenika ugledne odvjetničke tvrtke iz New Yorka. Zaintrigiran vrlo primamljivim poslom i brojnim povlasticama, Kevin zanemari upozorenja svoje pobožne majke Alce (J. Ivey), i s privlačnom se suprugom Mary Ann (C. Theron) odluči preseliti u New York.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju