Uživajte ovu srijedu u društvu Julie Roberts, Jennifer Lopez, Catherine Zeta Jones, Johna Cusaka i Ralpha Fienessa. Bolje televizijsko društvo nećete naći!

Dogodilo se na Manhattanu - Marisa Ventura (Jennifer Lopez) samohrana je majka odrasla u predgrađu New Yorka koja radi kao spremačica u luksuznom hotelu. Igrom sudbine i zamjenom identiteta, Marisa upoznaje Christophera Marshalla (Ralph Fiennes), zgodnog nasljednika koji vjeruje da je ona pripadnica visokog društva i gošća hotela. No kada se otkrije njezin pravi identitet, oboje shvate da im sudbina nije sklona...

Ljubimica Amerike - Kiki Harrison (Julia Roberts) odana je osobna asistentica prekrasnoj i narcisoidnoj glumačkoj zvijezdi Gwen Harrison (Catherine Zeta-Jones). Kiki je ujedno i njezina sestra. Život s poznatom sestrom nikad nije bio lak nesigurnoj Kiki, no postat će i težim nakon što pristane pomoći Gwen i njezinu otuđenomu mužu Eddieju (John Cusack) da se spoje za posljednji zajednički javni nastup kako bi promovirali svoj posljednji film. Ljubav je nestala između ovog omiljenog para nakon devet zajedničkih hit filmova i duže razdvojenosti nakon Gwenine afere sa španjolskim kolegom glumcem Hectorom (Hank Azaria). Kikini napori da održi mir ugroženi su novim problemom kada njezino dugogodišnje prijateljstvo s Eddiejem krene u romantičnom smjeru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju