Pročitajte što vas i ovaj tjedan očekuje u omiljenoj tv seriji!

93.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja
Demir uspijeva pronaći način kako da opet zadobije kćerinu naklonost i otisne se s njom na more. Asja mu pomaže oko broda. Asja će ostati u njegovoj kući. To će biti prva noć koju će Asi provesti bez kćeri. Asi se požali Ziji kako gubi svoju kćerku. Zija joj kaže da je Demir ipak Asjin otac. Asja počinje voljeti Demira kao prijatelja. Asja kaže Demiru da će se njegova kćerka vratiti. Aslan se svađa s Fatmom te joj predbaci da je živio život okružen lažima. Suhejla je sretna što je liječnica Indži došla kod njih na objed. Džejlanin prijatelj Kan dolazi na večeru kod Ihsana. Asja prizna Demiru kako najviše voli tetu Defne. Kada se Asja javi na telefon Asi odluči posjetiti Demira. Demir dobije visoku temperaturu.Nakon mnogo godina Demir i Asi opet su vrlo bliski. Godine razdvojenosti ostavile su traga kod Demira.

94.epizoda - utorak 24. svibnja
Indži dobiva Demirove nalaze te mu kaže da mora napraviti dodatne nalaze. U bolnicu u isto vrijeme stiže i Asi koja ima dogovoreno kod psihologa. Asi na hodniku ugleda Indži i Demira. Asi i Demri razgovaraju s psihologicom. Indži se dogovori s Demirom oko novih pretraga.

95.epizoda - srijeda 25. svibnja
Demir odluče svoj brod nazvati po Asji. Demir je uzbuđen zato što će danas isploviti s Asjom. Demir, i kći proživljavaju najsretnije trenutke života. Prvi se put zajedno, kao sretna obitelj, otisnu na more. Suhejla smatra da bi doktorica odgovarala Demiru. Asi ne promakne da se zgodna doktorica Indži vrti oko Demira. Je li ta ljubomora uzrokovana ljubavlju? Asi primjećuje da odnos između Demira i liječnice više od obična odnosa pacijenta i liječnika. Zafer i Kerim se potuku za vrijeme utakmice. Zafer ozlijedi nogu.

96.epizoda - četvrtak 26. svibnja
Demir, Asi i Asja odlaze s brodom na izlet. Njih troje proživljavaju najsretnije trenutke u životu. Asja je presretna te je spremna prihvatiti Demira kao oca. Kerim kreće u realizaciju planova koji bi trebali Zafera staviti iza rešetaka. Sada je jasno da je Zafer upao u zamku za njega pripremanu. Na povratku s izleta doktorica Indži dočeka Demira na doku. U koverti donosi nalaze koji potvrđuju sumnju Demir je teško bolestan.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju