Jednog od najtraženijih glumaca današnjice, potražite na OYO.hr!

Užitak je posao - Nikki je opušteni zavodnik kojemu su najveći kapital vlastiti izgled i šarm. U svom posljednjem osvajanju, upoznaje Samanthu, prelijepu sredovječnu odvjetnicu koja mu poklanja više nego što je ikad mogao dobiti. No, Nikki se zaljubljuje u očaravajuću Heather, također u lovu na sponzore. Nikki mora izabrati između nestvarno dobre ponude i nečeg konačno stvarnog u svom životu: ljubavi.

Granice ljubavi - 24-godišnji Walter (Ashton Kutcher) je na hrvačkom natjecanju i bori se da uđe u nacionalnu reprezentaciju, a onda doznaje za sestrinu smrt. Dolazi doma pomoći majci, trenira, zapošljava se, te prati suđenje ubojici svoje sestre. Ubrzo se sprijatelji s Lindom (Michelle Pfeiffer) čiji je muž ubijen i koja sama odgaja gluhog sina Claya. Walter i Clay se zbliže, a Clay se počinje baviti hrvanjem. Dok Walter i Linda čekaju razrješenje svojih životnih problema, zapravo započinju njihovi novi zajednički životi.

Ubojice - Pokušavajući se oporaviti od nedavnog prekida, Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) ne vjeruje da će se više ikad zaljubiti. No kad se nevoljko pridruži roditeljima na putovanju po Azurnoj obali, Jen upoznaje muškarca svojih snova; zgodnog i elegantnog Spencera Aimesa (Ashton Kutcher). Nakon tri godine, ispunjava joj se naizgled nemoguća želja: ona i Spencer mladi su bračni par koji živi idealnim životom u predgrađu – sve do jutra nakon Spencerovog 30. rođendana, kad oko njih počnu letjeti meci.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju